Skip to main content
19 April 2024 06:57

Sony Bravia Theatre: Εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία

Η Sony ανανεώνει την Bravia ως ένα εμπορικό σήμα για τη θέαση ταινιών για να ενισχύσει την απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου. Με την εξάπλωση των υπηρεσιών streaming, η παρακολούθηση ταινιών με την άνεση του σπιτιού έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δημοτικότητα. Τα εναρμονισμένα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός των τηλεοράσεων Bravia και των προϊόντων home audio Bravia Theatre διευκολύνουν τους καταναλωτές να επιλέξουν και να συνδυάσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο οικιακής ψυχαγωγίας για μια εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία.

Η Sony διαθέτει μοναδική, ευρεία εμπειρία στον κλάδο του κινηματογράφου, από τις επαγγελματικές κάμερες και οθόνες μέχρι την παραγωγή και διανομή ταινιών. Βασιζόμενη σε αυτά τα πλεονεκτήματα, η εταιρεία για τη νέα της σειρά προϊόντων home audio Bravia Theatre επικεντρώθηκε στις διαφορές μεταξύ των συνθηκών θέασης στον κινηματογράφο και στο σπίτι, δουλεύοντας πάνω σε διάφορες ιδέες για να παρέχει τον ίδιο καθηλωτικό ήχο στο οικιακό περιβάλλον. Η ακουστική ενός κινηματογράφου είναι σχεδιασμένη με ακρίβεια και ο ήχος που εκπέμπεται από ένα μεγάλο αριθμό ηχείων τοποθετημένων στην οροφή και τους τοίχους δημιουργεί ένα τοπικό ηχητικό πεδίο, παρέχοντας στο κοινό μια συγκλονιστική και καθηλωτική αίσθηση. Με την Bravia Theatre, μπορείτε να απολαύσετε την ίδια ακουστική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Οι βασικές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά των home audio προϊόντων Bravia Theatre 2024 είναι:

360 Spatial Sound Mapping: Χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping της Sony, δημιουργούνται πολλαπλά εικονικά ηχεία σε θέσεις όπου δεν υπάρχουν πραγματικά φυσικά ηχεία, όπως πάνω ή στο πλάι. Αυτό προσφέρει μια εμπειρία Spatial Sound 360 που είναι βελτιστοποιημένη για ένα συγκεκριμένο οικιακό περιβάλλον, με ένα ευρύ ηχητικό πεδίο που σας περιβάλλει με ήχο από διάφορες κατευθύνσεις, που αντικατοπτρίζει την κινηματογραφική εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε πραγματικά ηχεία στην οροφή ή στους τοίχους.

• Βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου: Τα προϊόντα Bravia Theatre είναι συμβατά με τη λειτουργία βελτιστοποίησης ηχητικού πεδίου, η οποία ρυθμίζει και συντονίζει αυτόματα κάθε ηχείο με βάση τη διάταξη του δωματίου σας, ώστε να σας βοηθήσει να βρείτε τη βέλτιστη θέση τοποθέτησης του συστήματός σας για να απολαύσετε τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι σας.

• Acoustic Center Sync: Το Acoustic Center Sync συγχρονίζει το ηχητικό σας σύστημα, όπως μια soundbar, με την τηλεόραση, έτσι ώστε ο ήχος να αντιστοιχεί ακριβώς με τη δράση στην οθόνη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με κινηματογράφο.

•Voice Zoom 3™: Οι ρυθμίσεις για το Voice Zoom 3 και τη σειρά BRAVIA Theatre που είναι συνδεδεμένα με τη Bravia μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της νέας εφαρμογής BRAVIA Connect App χωρίς να εμφανίζεται η γραμμή μενού στην οθόνη της τηλεόρασης κατά την παρακολούθηση μιας ταινίας.

• Προαιρετικά ηχεία: Προσθέτοντας ένα ασύρματο subwoofer ή πίσω ηχεία , μπορείτε να απολαύσετε ισχυρά βαθιά μπάσα και ενισχυμένο ήχο surround. Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό οδηγό 180mm και ένα παθητικό radiator για να παρέχει βαθύ μπάσο ήχο 300W, το subwoofer SA-SW5 ή το SA-SW3 μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα. Το SA-RS5 είναι ένα ζεύγος πίσω ηχείων που διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, ηχείο που κατευθύνει τον ήχο προς τα πάνω και δεν χρειάζεται να συνδεθεί σε πηγή τροφοδοσίας, γεγονός που καθιστά δυνατή την τοποθέτησή του σε διάφορες θέσεις.

• Bravia Theatre U: Το νέο ηχείο λαιμού της Sony προσφέρει καθηλωτικό ήχο που περιβάλλει τα αυτιά σας για ελεύθερη και ταυτόχρονα προσωπική ακρόαση. Μπορείτε να ζήσετε μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία σε υψηλή ένταση χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το περιβάλλον σας και να απολαμβάνετε περιβάλλων ήχο Dolby Atmos® όταν συνδυάζεται με τις συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA της Sony με 360 Spatial Sound. Συνδέστε δύο ηχεία BRAVIA Theatre U σε μία τηλεόραση ή άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Προσθήκη Ηχείου.

• Συμβατότητα με IMAX Enhanced και Dolby Atmos®: Οι Bravia Theatre Bar 9, Bar 8 και το BRAVIA Quad όχι μόνο υποστηρίζουν τις καθιερωμένες τεχνολογίες ήχου, όπως ο καθηλωτικός ήχος Dolby Atmos® και το DTS:X®, αλλά διαθέτουν επίσης πιστοποίηση IMAX® Enhanced11.

ΤΕΥΧΟΣ 493

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ