Skip to main content
14 September 2022 06:54

Samsung PopUp stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε δύο pop up stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, το Samsung Galaxy pop up store θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Από τις 19 Σεπτεμβρίου θα μεταφερθεί στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα. Παράλληλα, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τις 11 Οκτωβρίου βρίσκεται ένα ακόμη Samsung pop up store για όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τις πιο πρόσφατες σειρές προϊόντων της Samsung και του οικοσυστήματος Galaxy.

Στα Samsung pop up stores, με δυνατότητα online αγορών μέσω του Samsung e-shop, είναι διαθέσιμες όλες οι δημοφιλείς σειρές κινητών, tablet και αξεσουάρ της εταιρείας. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η τέταρτη γενιά της σειράς αναδιπλούμενων smartphones, Samsung Galaxy Z. Ακόμη, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν την μοναδική εμπειρία ήχου και τον premium σχεδιασμό που προσφέρουν τα Samsung Galaxy Buds2 Pro, όπως και τα Samsung Galaxy Watch5 και Watch5 Pro, τα νέα smartwatches που ενισχύουν την ολιστική παρακολούθηση της ευεξίας των χρηστών.

Επιπλέον, θα υπάρχει και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι – quiz, μέσω του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα και να διεκδικήσουν ένα Samsung Galaxy Z Flip4.

Το pop up store στη Μαρίνα Φλοίσβου λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 23.00 και τα Σαββατοκύριακα 11.00-23.00. Το pop up store της Θεσσαλονίκης είναι ανοικτό Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-21.00 και Σάββατο 11.00-20.00.

Τεύχος 129

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ