Skip to main content
13 June 2024 06:57

Samsung Galaxy S24: Επανάσταση με μία υβριδική AI προσέγγιση

Ο κος Won-joon Choi, EVP και Διευθυντής του R&D Office, Mobile eXperience Business της Samsung Electronics ανέφερε τα παρακάτω: «Η εποχή του mobile AI είναι εδώ, η οποία για τη Samsung ξεκίνησε με την εισαγωγή των χαρακτηριστικών Galaxy AI στη σειρά Galaxy S24, που αποτελεί και το πρώτο μας AI smartphone. Για να μεταφέρουμε τα πραγματικά οφέλη της τεχνολογίας AI στη σειρά Galaxy S24, ακολουθήσαμε μια υβριδική προσέγγιση για την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης. Το AI προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες και θεωρούμε ότι οι κινητές συσκευές αποτελούν το κύριο σημείο πρόσβασης για την απελευθέρωση της δυναμικής του, καθώς οι χρήστες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να βασίζονται στο smartphone τους για τις περισσότερες από τις καθημερινές τους ανάγκες.

Ο ουσιαστικός ρόλος που διαδραματίζουν οι κινητές συσκευές στην καθημερινή ζωή υποδηλώνει πως αποτελούν προσωπικά αντικείμενα που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν σε αρκετές σημαντικές στιγμές. Αναγνωρίζουμε, επίσης, τη σημασία της ιδιωτικής ζωής, γι’ αυτό και δίνουμε στους χρήστες τον πλήρη έλεγχο του τι μοιράζονται και τι κρατούν ιδιωτικό.

Πιστεύουμε ότι η υβριδική μας προσέγγιση είναι η πιο πρακτική και αξιόπιστη λύση για την ικανοποίηση όλων αυτών των αναγκών. Παρέχουμε μια ισορροπία μεταξύ της άμεσης ανταπόκρισης και της πρόσθετης διασφάλισης της ιδιωτικότητας της τεχνολογίας AI εντός της συσκευής. Ταυτόχρονα, παρέχουμε την ευελιξία του AI που βασίζεται στο cloud, μέσω ανοικτών συνεργασιών με κορυφαίους συνεργάτες του κλάδου, προσφέροντας μια ποικιλία λειτουργιών που χρειάζονται στην καθημερινή τους ζωή.

Καθώς οι φωνητικές κλήσεις είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό ενός smartphone, αλλά και ένας εύκολος και ιδιωτικός τρόπος επικοινωνίας, δημιουργήσαμε τη λειτουργία “Live Translate”, βασισμένη στο AI της συσκευής. Η Samsung έχει δεσμευτεί να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν χωρίς γλωσσικά εμπόδια, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει ότι κάθε επικοινωνία είναι ασφαλής και ιδιωτική».

ΤΕΥΧΟΣ 527

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ