Skip to main content
10 January 2023 07:55

Samsung: Πάνω από 10 εκατ. για Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε πως η συνεισφορά της στο Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη (UNDP) για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Το κεφάλαιο συγκεντρώθηκε μέσω της εφαρμογής Samsung Global Goals και θα βοηθήσει το UNDP στην προώθηση της ανθεκτικότητας και την επιτάχυνση της προόδου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εφαρμογή Samsung Global Goals είναι προεγκατεστημένη σε περίπου 300 εκατομμύρια συσκευές smartphones, tablets και smartwatches του οικοσυστήματος Galaxy παγκοσμίως. Μέσω αυτής της εφαρμογής, η Samsung στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τους Παγκόσμιους Στόχους, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν μικρές ενέργειες, που ισοδυναμούν με μεγάλη αλλαγή. Το Samsung Global Goals επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν απευθείας δωρεές, να χρησιμοποιούν τα wallpapers και να παρακολουθούν διαφημίσεις μέσα από εφαρμογή, ώστε να αυξήσουν τα έσοδα που συλλέγονται. Για να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο ακόμη περισσότερο, η Samsung αντιστοιχίζει όλα τα έσοδα μέσω διαφημίσεων εντός εφαρμογής.

Η Samsung τονίζει ακόμα, πως έχει ευθυγραμμίσει την ESG στρατηγική της με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, προσδιορίζοντας σε αυτή τη βάση τις επιχειρηματικές προτεραιότητες και δραστηριότητές της, ενώ έχει υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, μια πρωτοβουλία που ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πολιτικές.

Τεύχος 202

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ