Skip to main content
2 June 2023 06:45

Profile Software και AWS φέρνουν το Finuevo Suite

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Amazon Web Services (AWS), πάροχο υπηρεσιών cloud, προσφέροντας το Finuevo Suite ως μια πρωτοποριακή λύση Software-as-a-Service (SaaS). Το Finuevo Suite συνδυάζει το Finuevo Core και το Finuevo Digital, καθιστώντας το μια ολοκληρωμένη τραπεζική λύση με ένα πρωτοποριακό σύστημα ψηφιακής τραπεζικής κορυφαίας τεχνολογίας. Η ενοποίηση αυτή αναμένεται να επιτρέψει στους πελάτες τής εταιρείας να μετασχηματίσουν πλήρως τις τραπεζικές τους λειτουργίες.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών χρονολογείται από το 2021, όταν η Profile Software ξεκίνησε την ενσωμάτωση της πλατφόρμας Finuevo Core στην AWS. Το επόμενο έτος, η Profile Software παρουσίασε το Finuevo Digital, την πλατφόρμα ψηφιακής τραπεζικής, προσφέροντας τη δυνατότητα στις τράπεζες να εμπλουτίσουν το ψηφιακό ταξίδι των πελατών.

Το Finuevo Suite, το οποίο προσφέρεται ως λύση SaaS, θα επιτρέψει στις τράπεζες να αποκομίσουν μια σειρά από οφέλη, όπως βελτιωμένη ευελιξία, απρόσκοπτη επεκτασιμότητα, ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας και υψηλή απόδοση. Επιπλέον, αναμένεται να επωφεληθούν από την εκτεταμένη διαθεσιμότητα της λύσης σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές, μειώνοντας την ανάγκη για δαπανηρές on-premises υποδομές.

Ο Δρ. Απόστολος Κρητικόπουλος, Group Technical Director στην Profile Software, ανέφερε σχετικά: «Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας μέσω του cloud, προσεγγίζοντας χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε παγκόσμια κλίμακα. Η συνεργασία μας με την AWS δίνει τη δυνατότητα στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να χρησιμοποιούν ανθεκτικά συστήματα, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία και εμπλουτίζοντας το ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών τους, το οποίο συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας βιώσιμης επιχείρησης με την πάροδο του χρόνου».

Τεύχος 299

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ