Skip to main content
16 April 2024 06:50

Platinum & Gold βραβεία για το Bright Sky της Vodafone

Το Bright Sky, η λύση του Ιδρύματος Vodafone για την αντιμετώπιση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, διακρίθηκε με Platinum & Gold βραβείο στα φετινά Mobile & IoT Awards 2024. H καινοτομία του Bright Sky μέσω της προσαρμογής της διεθνώς αναγνωρισμένης εφαρμογής της και της αντίστοιχης ιστοσελίδας στην Ελλάδα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2015 και πλέον προσφέρεται σε 13 χώρες παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα πολύτιμο για τη χώρα εργαλείο και την ασφάλεια των πολιτών, το οποίο συμβάλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση και την ανάσχεση κάθε μορφής έμφυλης βίας που παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Με τη συμβολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Κέντρου Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας (KMOP) και της Καθηγήτριας Εγκληματολογίας στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και Διεθνούς εμπειρογνώμονος σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρέσβειρας του Ιδρύματος Vodafone, κας Βασιλικής Αρτινοπούλου, το Bright Sky έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα από τον Δεκέμβριο του 2022 και διατίθεται σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά. Το Bright Sky App μπορείτε να το αποκτήσετε τόσο σε iOS όσο και σε Android συσκευές.

Μέσω της εφαρμογής, αλλά και της αντίστοιχης ιστοσελίδας οι χρήστες λαμβάνουν καθοδήγηση και υποστήριξη σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα σημάδια κακοποιητικής συμπεριφοράς, καθώς και τις επιλογές υποστήριξης που χρειάζονται είτε οι ίδιοι ή τα οικεία τους πρόσωπα.

ΤΕΥΧΟΣ 490

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ