Skip to main content
7 December 2023 07:43

payzy pro by COSMOTE για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μία νέα εποχή για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εγκαινιάζει το payzy pro που φέρνει ο Όμιλος ΟΤΕ. Πλέον, μία επιχείρηση μπορεί να προβάλλει ψηφιακά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην πελατειακή βάση του payzy, ενώ οι συναλλαγές γίνονται εύκολα και γρήγορα μέσω χρήσης QR code!

Ο Όμιλος ΟΤΕ συνεχίζει τη δυναμική διείσδυσή του στον τομέα των νέων ψηφιακών υπηρεσιών. Μετά την πλατφόρμα BOX και την mobile εφαρμογή payzy by COSMOTE, οι οποίες έχουν πλέον καθιερωθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, το payzy pro έρχεται να «κατακτήσει» τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Εμπλουτίζοντας και κάνοντας πιο εξειδικευμένες τις λειτουργίες του payzy, η νέα mobile εφαρμογή payzy pro προσφέρει ταυτόχρονα οφέλη σε επιχειρηματίες και καταναλωτές, ενώ είναι ιδανικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς δεν προϋποθέτει κάποια αναβαθμισμένη ψηφιακή υποδομή.

Επιβραβεύστε τους πελάτες σας όπως εσείς επιθυμείτε!

Το payzy pro αποτελεί τη μοναδική mobile εφαρμογή, μέσα από την οποία μια επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης (cashback) για τους πελάτες της. Κάθε επιχείρηση έχει το ελεύθερο να διαμορφώσει το πρόγραμμα επιβράβευσής της, όπως η ίδια επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες της, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να προβεί σε τροποποιήσεις, καθώς παρέχεται η δυνατότητα διαρκούς επεξεργασίας του, ακόμα και απενεργοποίησής του.

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πρώτης αγοράς για να δώσετε κίνητρο σε νέους χρήστες να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες σας ή δημιουργήστε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης κανονικής αγοράς, ώστε όλοι οι πελάτες σας να επωφεληθούν από το επιπλέον cashback. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας!

Προβάλλετε δωρεάν την επιχείρησή σας σε πάνω από 180.000 χρήστες

To payzy pro φέρνει τους πάνω από 180.000 χρήστες του payzy στην «πόρτα» της επιχείρησής σας. Η επωνυμία, το λογότυπο και το είδος της επιχείρησής σας θα προβάλλονται σε ολόκληρη την πελατειακή βάση του payzy σε ειδική λίστα και χάρτη, με τους χρήστες του payzy να ειδοποιούνται για τις αποκλειστικές προσφορές και παροχές σας. Γίνετε και εσείς μέρος του payzy pro, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να καταβάλλετε κανένα κόστος συμμετοχής!

Μετατρέψτε τις συναλλαγές σε μία διαδικασία εύκολη και γρήγορη

Το payzy pro φέρνει τις συναλλαγές στην ψηφιακή εποχή. Οι χρήστες του payzy μπορούν να πληρώνουν εύκολα μέσω QR code, καθώς το κινητό τους μετατρέπεται σε ένα άτυπο «τερματικό» αποδοχής πληρωμών, ενώ οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν άμεση ρευστότητα στα ποσά που εισπράττουν από κάθε συναλλαγή τους στο payzy pro.

Μάλιστα, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου όσοι χρήστες πληρώνουν αποκλειστικά με QR code στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα έχουν διπλό όφελος: Πέρα από την προσφορά cashback που έχουν ενεργοποιήσει οι επιχειρήσεις του payzy pro, όλοι/ες θα κερδίζουν extra 5% payzy cashback, αντί για 1% που ισχύει στις άλλες συναλλαγές.

Contactless payment in garden center with smartphone, close up.

Εγγραφείτε και κερδίστε δωρεάν προνόμια

Με την εγγραφή σας στο payzy pro απολαμβάνετε εντελώς δωρεάν συνδρομή για 2 μήνες, ενώ για τους πρώτους 6 μήνες θα χρεώνεστε μηδενική προμήθεια για κάθε συναλλαγή, ανεξαιρέτως μεγέθους.

Σε πρώτη φάση το payzy pro είναι διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όμως αναμένεται να επεκταθεί κατά μήκος και κατά πλάτος της χώρας.

Καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, ειδών καθημερινής ανάγκης, mini market, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, φούρνοι, φαρμακεία, ανθοπωλεία, γυμναστήρια, ακόμα και ταξί, είναι μόνο μερικές από τις πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο payzy pro.

Εγγραφείτε στο payzy pro και εγκαθιδρύστε την επιχείρησή σας στον νέο κόσμο των ψηφιακών αγορών!

Τεύχος 409

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ