Skip to main content
25 July 2022 06:54

PartnerNET
Ολοκληρωμένες λύσεις για τη βιομηχανία

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της PartnerNET εφαρμόζονται με την ίδια άνεση και σε βιομηχανικό περιβάλλον. Αρχικά, με ένα αξιόπιστο τηλεφωνικό κέντρο από την Grandstream, ή την Alcatel-Lucent Enterprise δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας μίας ενοποιημένης λύσης επικοινωνίας και ασφάλειας, που βασίζεται στο πρωτόκολλο SIP. Κάθε εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μέσω σταθερών και φορητών IP τηλεφωνικών συσκευών. Μάλιστα, τα φορητά DECT IP τηλέφωνα της Alcatel-Lucent Enterprise είναι ιδανικά για τέτοιους εργασιακούς χώρους, καθώς έχουν ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή και λειτουργίες ασφαλείας με δυνατότητα εντοπισμού της συσκευής και συνεπώς του χρήστη, πλήκτρα εκπομπής σημάτων κινδύνου και άλλα. Ακόμη, για μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων η Supervoice προσφέρει DECT ακουστικά κεφαλής, ειδικά σχεδιασμένα για το βιομηχανικό εργασιακό περιβάλλον, με κρυστάλλινο ήχο και λειτουργία ακύρωσης θορύβου, για άνετη επικοινωνία ακόμη και σε σημεία με θόρυβο.

Στη συνέχεια, η Grandstream και η Alcatel-Lucent Enterprise προσφέρουν κορυφαία Access Points για την κάλυψη κάθε σημείου της βιομηχανίας ή της αποθήκης. Η σημασία ενός αποτελεσματικού δικτύου είναι ολοένα αυξανόμενη σε αυτού του είδους τα επαγγελματικά περιβάλλοντα, καθώς πέρα από την κλασική εξυπηρέτηση συσκευών όπως υπολογιστές, τηλεφωνικές συσκευές, κ.ά., συχνά απαιτείται σταθερή και ταχεία ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο για συσκευές όπως θερμοστάτες, ή και αυτόματα μηχανήματα μεταφοράς προϊόντων, τα οποία πρέπει να έχουν συνεχή πρόσβαση στο δίκτυο, καθ’ όλη τη διαδρομή τους.

Τέλος, στις βιομηχανίες και στις αποθήκες, τα SIP μεγάφωνα της Supervoice και της Grandstream είναι το ιδανικό εργαλείο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των εργαζομένων, μέσω της εκπομπής σημάτων και ανακοινώσεων. Ακόμη, με τις IP κάμερες ασφαλείας της Grandstream καθίσταται δυνατή η παρακολούθηση κάθε σημείου ενδιαφέροντος στον χώρο, ενώ με τα Access Control και Intercoms γίνεται εύκολος ο έλεγχος πρόσβασης σε κάθε χώρο της βιομηχανίας, ή της αποθήκης, στον οποίο μπορεί να φυλάσσεται υλικό ή μηχανήματα μεγάλης αξίας και επικινδυνότητας για άτομα που δεν διαθέτουν την κατάλληλη εκπαίδευση.

Τεύχος 116

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ