Skip to main content
19 July 2023 13:06

Oktabit: Γνωρίστε τώρα τις λύσεις της HOLOWITS

H ΟΚΤΑΒΙΤ σας προσκαλεί να γνωρίσετε καλύτερα την τεχνολογική καινοτομία της HOLOWITS και να ενημερωθείτε πρώτοι για τα κορυφαία CCTV προϊόντα της.

H παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 19/7/2023 και θα έχει διάρκεια από τις 14.00 έως τις 14.30. Χρέη βασικού ομιλητή θα εκτελέσει ο Ανδρέας Μπούσσιος, Product Manager της εταιρείας.

Η εταιρία HOLOWITS αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παρόχων καινοτόμων προϊόντων όπως CCTV, Al-enabled Software Defined Cameras (SDC), intelligent video storage,  computing platforms, καθώς και υπηρεσίες Cloud.  Στο ενεργητικό της καταγράφει ήδη μεγάλη επιτυχία με τα προϊόντα της στις αγορές της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής.

«Οι λύσεις της εφαρμόζονται με μεγάλη ποικιλία σεναρίων και κοινό παρονομαστή την ευφυία και τις έξυπνες τεχνολογίες ανίχνευσης, που βρίσκουν τη θέση τους ολοένα και συχνότερα στην έξυπνη πόλη, στις ευφυείς μεταφορές, στην εκπαίδευση, στην ενέργεια, στον κατασκευαστικό κλάδο κ.α. Είμαστε ιδιαίτεροι υπερήφανοι για την συνεργασία αυτή καθώς  για άλλη μια φορά η εταιρία μας πρωτοπορεί με ισχυρές και σημαντικές συμφωνίες, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και της καινοτομίας αλλά κυρίως γιατί διευρύνουμε περισσότερο τις λύσεις μας με αξιόπιστα, εύχρηστα και ασφαλή προϊόντα για το δίκτυο των συνεργατών μας που εμπιστεύεται τις εμπορικές μας επιλογές» δήλωσε η κα Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της OKTABIT.

Για τη συμμετοχή σας πατήστε εδώ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ