Skip to main content
14 June 2023 06:46

O Όμιλος SoftOne εξαγόρασε την AppSoft

Ο Όμιλος SoftOne ανακοινώνει την απόκτηση του 100% των μετοχών της AppSoft Software and Services Α.Ε., εταιρείας με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης που δραστηριοποιείται στη διάθεση μηχανογραφικών λύσεων και προϊόντων business software.

Η συμφωνία αυτή μεταφράζεται στη δημιουργία υποκαταστήματος της εταιρείας στην Κρήτη, με στόχο να αναπτύξει περαιτέρω το τοπικό οικοσύστημα συνεργατών της SoftOne.

Ακόμα, στο πλαίσιο της συμφωνίας, τα ιδρυτικά στελέχη και το καταρτισμένο προσωπικό της AppSoft θα συμμετέχουν ενεργά στην επόμενη ημέρα, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία του νέου υποκαταστήματος. Η πολύχρονη εμπειρία τους, μάλιστα, αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της SoftOne να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων της Κρήτης μέσα από τη διάθεση προηγμένων λύσεων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SoftOne, κοςΠάνος Μαρτίνης, δήλωσε σχετικά με την εξαγορά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ενσωμάτωση της AppSoft στον Όμιλο της SoftOne και τη δυναμική που δημιουργεί για τη σημαντική αγορά της Κρήτης. Η πολυετής δραστηριοποίησή της, καθώς και η σε βάθος γνώση των απαιτήσεων και αναγκών της αγοράς, αποτελούν εχέγγυο για την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών μας στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιφέρεια της Κρήτης, και κατ’ επέκταση την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτήν».

Τεύχος 305

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ