Skip to main content
28 November 2023 07:48

Nova Fiber σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας

Η Nova φέρνει αξεπέραστες ταχύτητες Internet σε όλο και περισσότερες γειτονιές της Αθήνας με το δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι, Nova Fiber. Υπερυψηλές ταχύτητες έως 1Gbps είναι ήδη διαθέσιμες σε Γκάζι, Εξάρχεια, Θησείο, Κολωνάκι, Κολωνό, Μεταξουργείο, Ομόνοια, Πατήσια, Πετράλωνα, Σεπόλια, Ταύρο και Κυψέλη, καλύπτοντας ήδη πάνω από 100.000 σπίτια στον Δήμο Αθηναίων, ενώ τα έργα συνεχίζουν να επεκτείνονται σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας, αυξάνοντας σταδιακά την κάλυψη σε 160.000 σπίτια μέχρι το τέλος του 2024.

Η Nova, πιστή στη δέσμευσή της να κάνει την επικοινωνία απλή και προσιτή σε όλους, διαθέτει τα προγράμματα Nova Fiber (FTTH) 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps από μόλις 26 ευρώ τον μήνα, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να επιλέξουν το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες.

Η εγκατάσταση της σύνδεσης ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ημέρες και εξασφαλίζει στους χρήστες 100% εγγυημένες υψηλές ταχύτητες έως 1Gbps . Με το δίκτυο οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι, Nova Fiber, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν απρόσκοπτη περιήγηση στο διαδίκτυο, καθώς και χρήση ψηφιακών υπηρεσιών και ψυχαγωγίας χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

Το Nova Fiber αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων ψηφιακών υποδομών και εξελίσσεται δυναμικά, ως μέρος της δέσμευσης της Nova για επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ έως το 2027, εκ των οποίων 500 εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη επενδυθεί σε έργα. Το επενδυτικό αυτό έργο έχει ως στόχο την ενίσχυση του ψηφιακού αύριο της Ελλάδας, δημιουργώντας υποδομές που προωθούν την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ψηφιακές υπηρεσίες. Η ανάπτυξη του δικτύου Nova Fiber της United Fiber θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο σπίτια σε όλη την επικράτεια μέχρι το τέλος του 2024.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ