Skip to main content
31 March 2023 06:59

MPG Infinite X2 με επεξεργαστή Intel 13ης γενιάς

Το MPG Infinite X2 της MSI είναι εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο επεξεργαστή Intel i9-13900K, καθώς και με την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4090. Επιπλέον διαθέτει liquid cooler AIO 240 mm και υιοθετεί την αποκλειστική τεχνολογία Silent Storm Cooling 2 της MSI για να παρέχει στο desktop υψηλή απόδοση ψύξης. Υποστηρίζει, ακόμη, την πιο πρόσφατη μνήμη DDR5 και παράλληλη θύρα PCIE 5.0 προσφέροντας στους gamers μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης.

Silent Storm Cooling 2

Το σύστημα εξαερισμού Silent Storm Cooling 2 της MSI βελτιώνει τη ροή του αέρα με τη σχεδίαση διπλού θαλάμου που διαχωρίζει τα εσωτερικά εξαρτήματα, για να διατηρεί το σύστημα πιο δροσερό και αθόρυβο. Διαθέτει έναν υγρό ΑΙΟ cooler ο οποίος εξάγει τη θερμότητα από το επάνω μέρος του συστήματος και ακόμη έναν επιπλέον ανεμιστήρα στο πίσω μέρος για καλύτερη απόδοση.

Το Silent Storm Cooling 2 μοιράζει τα εξαρτήματα σε διαφορετικούς θαλάμους με ισχυρή ροή αέρα για βελτίωση της απόδοσης ψύξης. Το επάνω φίλτρο σκόνης μπορεί επίσης να αφαιρεθεί εύκολα για βέλτιστη ροή αέρα.

ATX 3.0 Τροφοδοτικό

Διαθέτει θύρα εξόδου που είναι συμβατή με την PCIe 5.0 και το Intel PSDG (Οδηγός Σχεδίασης Τροφοδοτικού) ATX 3.0. Το τροφοδοτικό μπορεί, επίσης, να κρατήσει έως και 2 φορές συνολική απόδοση ισχύος και 3 φορές απόδοση ισχύος GPU.

Εύκολο στην αναβάθμιση

Το MPG Infinite X2 μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα με την πάροδο του χρόνου, καθώς διατίθενται ανταλλακτικά. Έχοντας σχεδιαστεί με γνώμονα την εμπειρία χρήστη διαθέτει tempered glass το οποίο μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν την M.2 SSD χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Πλαϊνό panel από tempered glass

Είναι συμβατό με γυαλί ΕΜΙ για να προσφέρει καθαρή θέα στο εσωτερικό, αλλά και εντυπωσιακό φωτισμό RGB. Το εφέ φωτισμού προσαρμόζεται μέσω του λογισμικού MSI Mystic Light, καθιστώντας το πιο ζωντανό.

Τεύχος 259

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ