Skip to main content
7 September 2023 06:58

Monitor της Philips για την επιστροφή στο γραφείο

Ο Σεπτέμβριος πάντοτε φέρνει μαζί του την έντονη παρόρμηση να αναδιοργανώσουμε τη ζωή μας και να απολαύσουμε μια νέα αρχή. Όπως ίσως είναι αναμενόμενο, τα ηλεκτρονικά έχουν ιδιαίτερη ζήτηση αυτήν την περίοδο του χρόνου. Σύμφωνα με τα δεδομένα, 45% των ερωτηθέντων στην περιοχή EMEA απάντησαν ότι σχεδιάζουν την αγορά καινούργιων ηλεκτρονικών προϊόντων, από laptop και tablet έως μόνιτορ και αξεσουάρ τηλεδιασκέψεων στο web.
Με σκοπό να αξιοποιήσει και για να προσφέρει στήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υψηλής δραστηριότητας, η Philips Monitors and IT Accessories προτείνει μια οθόνη για να ενισχύσει την παραγωγικότητα και τις δημιουργικές δραστηριότητες εντός γραφείου.
Όσοι, λοιπόν, αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση τηλεδιασκέψεων video θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στην Philips Monitors 45B1U6900CH.
Αυτή η κυρτή οθόνη 44,5” απλοποιεί την καθημερινή ρουτίνα εργασίας. Περιλαμβάνει σύνδεση με ένα καλώδιο USB-C με RJ45, έναν διακόπτη εναλλαγής MultiClient Integrated KVM, ενσωματωμένη webcam 5MP και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου που διευκολύνει τη συνεργασία. Η οθόνη, επίσης, διαθέτει αναγνώριση προσώπου Windows Hello.

Τεύχος 344

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ