Skip to main content
15 February 2024 07:46

Megasoft: Δυναμικό παρόν στη Horeca

Σε ένα ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο, στα πλαίσια της έκθεσης Horeca, η Μegasoft υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες, επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία με πλήθος καινοτομιών και ψηφιακών εργαλείων, που σχεδιάζει και παράγει η εταιρεία, για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Πιο συγκεκριμένα, για 4 ημέρες οι επιχειρηματίες Εστίασης παρακολούθησαν και πειραματίστηκαν και οι ίδιοι με όλες τις εξειδικευμένες λύσεις PRISMA Win για την Εστίαση, με τη βοήθεια τού πιο προηγμένου εξοπλισμού και του άρτια καταρτισμένου προσωπικού της Megasoft. Ολοκληρωμένα συστήματα παραγγελιοληψίας, συστήματα διαχείρισης εστιατορίου, self service Kiosk (Αυτόματος πωλητής), συνδέσεις με τις δημοφιλείς πλατφόρμες e-Food, Wolt και BOX, e-menu (on-line κατάλογος στο κατάστημα), delivery tracking, kitchen display system και όλες οι σύγχρονες λύσεις που παράγει η Megasoft, τέθηκαν στη διάθεσή τους και κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές τους.

Prisma Win

Eπιπλέον, οι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τις λύσεις της εταιρείας που εξασφαλίζουν κάλυψη όλων των φορολογικών τους υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα, έντονο ήταν το ενδιαφέρον για τη σύνδεση με την πλατφόρμα Lotify που αφορά τους επιτηδευματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης αλκοολούχων ποτών, αλλά και για το eErgani, την αξιόπιστη cloud υπηρεσία της που καλύπτει τις υποχρεώσεις τους σχετικά με το ψηφιακό ωράριο και την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τους επιχειρηματίες και τους συνεργάτες της που την επισκέφθηκαν και τονίζει πως όλα τα μηνύματα πωλήσεων θα προωθηθούν άμεσα, ώστε να εξυπηρετηθούν από το δίκτυο των συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τεύχος 449

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ