Skip to main content
21 September 2022 06:53

LG UltrafileTM OLED Pro: Για τους πιο απαιτητικούς δημιουργούς!

Η LG UltrafileTM OLED Professional (32EP950) του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG είναι η ιδανική επιλογή οθόνης για επαγγελματίες του δημιουργικού και του κινηματογράφου, YouTubers, φωτογράφους ή επαγγελματίες έντυπων και ψηφιακών μέσων. Εκτός από το εξαιρετικό χρώμα, τη σαφήνεια και την απόδοση, η οθόνη παρέχει όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας που χρειάζονται οι επαγγελματίες για εργασία με διάφορους τύπους εργαλείων και συσκευών.

Η UltraFineTM 32EP950 OLED Pro υποστηρίζει ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels) και προσφέρει υψηλές δυνατότητες HDR, χάρη στον μεμονωμένο έλεγχο των pixel, ενώ έχει και πολύ υψηλή αντίθεση 1.000.000:1. Χάρη στον υψηλό λόγο αντίθεσης, απεικονίζονται με ακρίβεια σχεδόν όλα τα χρώματα και το οπτικό περιεχόμενο προβάλλεται όπως το προέβλεψαν οι δημιουργοί. Eπιπλέον, η UltraFineTM OLED Professional διαθέτει πιστοποίηση VESA Display HDRTM 400 True Black, καθώς η οθόνη δείχνει βαθύ μαύρο και είναι σε θέση να αναπαράγει υπέροχες λεπτομέρειες εντός της περιοχής σκιάς.

Η LG UltraFine™ OLED Pro χρησιμοποιεί τα πρότυπα του κλάδου DCI-P3 99% (τυπ.) και Adobe RGB 99% (τυπ.). Αυτό το μεγάλο εύρος γκάμας χρωμάτων δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να αναπαράγει ικανοποιητικά τις χρωματικές περιοχές πολλαπλών προτύπων.

Με τα αληθινά χρώματα 10-bit που υποστηρίζει, η LG UltraFine™ OLED Pro αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, παρέχοντας στους δημιουργούς πιο ομαλές διαβαθμίσεις στο περιεχόμενο που επεξεργάζονται.

Συγκεκριμένα, διαθέτει θύρα USB Type-C™ (PD 90 W), δύο θύρες DisplayPort, μία θύρα HDMI και τρεις θύρες USB. Η οθόνη έχει επίσης τη δυνατότητα βαθμονόμησης εξοπλισμού και έτσι ο χρήστης μπορεί να εργαστεί στο ίδιο χρωματικό περιβάλλον ακόμα και όταν χρησιμοποιεί άλλες συσκευές.

Τεύχος 134

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ