Skip to main content
24 May 2024 06:59

LG PuroTec: Αντιμικροβιακό γυαλί σε μορφή σκόνης

Η LG Electronics επιταχύνει την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας προηγμένων υλικών με το λανσάρισμα του LG PuroTec™, ενός πρωτοποριακού γυαλιού σε μορφή σκόνης. Σχεδιασμένο για τη διασφάλιση της υγιεινής των προϊόντων και κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές, αυτό το καινοτόμο υλικό αξιοποιεί την τεχνολογία σχεδιασμού της αποκλειστικής σύνθεσης γυαλιού της εταιρείας και την ενδελεχή κατανόηση των πραγματικών συνθηκών χρήσης των οικιακών συσκευών.

Το PuroTec, που είναι ένα αρκτικόλεξο των λέξεων Pure, Protect και Technology, διαθέτει ιδιότητες κατά των μυκήτων και των βακτηρίων που καταπολεμούν τις οσμές και αποτρέπουν τη μόλυνση από μικροοργανισμούς. Το νέο υλικό της LG μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών, των χρωμάτων και του καουτσούκ. Επιπλέον, το PuroTec παρέχει χημική και θερμική σταθερότητα, καθώς και ανθεκτικότητα και προστασία στον αποχρωματισμό.

Το PuroTec τιμήθηκε πρόσφατα στην Chinaplas, τη μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας πλαστικών και ελαστικών στην Ασία, που πραγματοποιήθηκε στην Σαγκάη της Κίνας, όπου αναγνωρίστηκε ως «Καινοτομία της Χρονιάς».

ΤΕΥΧΟΣ 513

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ