Skip to main content
18 October 2022 06:54

LG OLED Objet: Ολοκληρωμένη σχεδίαση και ομορφιά που κρύβεται στις λεπτομέρειες

Η νέα lifestyle τηλεόραση της LG OLED Objet, Posé (LX1) κατέχει κομψό και λεπτό σχεδιασμό, ενώ συνδυάζεται τέλεια με τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου.

Διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες και απαλές, λεπτές γραμμές με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια ήσυχη, ουδέτερη εμφάνιση που επεκτείνεται στο τηλεχειριστήριο με ένα λεπτεπίλεπτο σχέδιο, κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο, ενώ προσφέρει την εγγυημένη ποιότητα εικόνας OLED evo που παραμένει σταθερή όταν τη βλέπει κανείς σχεδόν από οποιαδήποτε θέση. Ακόμα, μπορεί να αλλάξει σε λειτουργία Gallery και να μεταμορφωθεί σε κορνίζα, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής έργων τέχνης ή φωτογραφίες στον αυτοφωτιζόμενο ψηφιακό καμβά της LG και της επιλογής μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών κομματιών για τη διακόσμηση του χώρου.

Το Brightness Booster παρέχει έως και 20% περισσότερη φωτεινότητα , καθηλώνοντας με τα ζωηρά χρώματα και τη μεγάλη λεπτομέρεια. Διαθέτει επεξεργαστή α9 Gen5 ΑΙ 4K, ο οποίος χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο βαθιάς εκμάθησης και μειώνει τον θόρυβο, αποκαθιστά το περιεχόμενο και βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο για μια κινηματογραφική τηλεοπτική εμπειρία.

Επιπλέον, η LG OLED evo Objet, Posé, ελαχιστοποιεί την ακαταστασία ενώ παράλληλα προάγει έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο ανά πάσα στιγμή. Τα καλώδια και τα αξεσουάρ βρίσκονται κρυμμένα πίσω από το διαφανές κάλυμμα Clean Cover για απρόσκοπτη προβολή και λόγω των δύο αποσπώμενων υποδοχών μπορούν να κρυφτούν κατά μήκος των ποδιών της τηλεόρασης.

Τεύχος 153

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ