Skip to main content
23 April 2024 06:58

LG OLED evo G4: Η επανάσταση στις τηλεοράσεις

Η LG Electronics παρουσιάζει τη νέα τηλεόραση LG OLED evo G4, φέρνει την επανάσταση στην ποιότητα εικόνας και δίνει ζωή στις αποχρώσεις και στην αντίθεση, προσφέροντας βαθύτερα μαύρα, λαμπερά λευκά και εκπληκτική λεπτομέρεια. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Brightness Booster Max της εταιρείας, η επίτευξη μέγιστης φωτεινότητας είναι γεγονός και 150% αυξημένη σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις OLED. Η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με την προηγμένη τεχνολογία AI Picture Pro της LG και βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας σε πραγματικό χρόνο, αναλύοντας το περιεχόμενο και προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό των χρωμάτων για την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, ο επεξεργαστής AI βελτιώνει τα χρώματα, αναλύοντας τις συχνότερες χρησιμοποιούμενες αποχρώσεις για να μεταφέρει καλύτερα τη διάθεση και τα συναισθήματα που επιδιώκουν οι σκηνοθέτες και οι δημιουργοί περιεχομένου. Το Dynamic Tone Mapping Pro χωρίζει τις εικόνες σε μπλοκ και τελειοποιεί τη φωτεινότητα και την αντίθεση, αναλύοντας τις διακυμάνσεις της φωτεινότητας στα σημεία, όπου εισέρχεται το φως στη σκηνή, δημιουργώντας εικόνες που φαίνονται πιο τρισδιάστατες.

H LG OLED evo G4 διαθέτει το ανανεωμένο webOS που με την τελευταία αναβάθμιση υπόσχεται στους χρήστες μια νέα τηλεοπτική εμπειρία με τέσσερις δωρεάν αναβαθμίσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια και μεταμορφώνει την τηλεόραση στον απόλυτο οικιακό κόμβο ψυχαγωγίας. Με το webOS, οι εφαρμογές της LG Smart TV γίνονται εύχρηστες και εύκολες, επιτρέποντας τη γρήγορη περιήγηση στις εφαρμογές και την εναλλαγή από τη μία στην άλλη, ενώ οι εξατομικευμένες συστάσεις περιεχομένου προσαρμοσμένες στις ατομικές προτιμήσεις και συνήθειες θέασης προσφέρουν στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας.

ΤΕΥΧΟΣ 495

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ