Skip to main content
26 June 2023 06:59

LG OLED evo C3: Νέα πρότυπα τεχνολογίας 

Η οθόνη LG OLED evo C3 θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία της τηλεόρασης και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα καινοτομίας, συνδυάζοντας την τεχνολογία OLED της LG με τις πιο σημαντικές εξελίξεις του πάνελ OLED evo. Είναι σχεδιασμένη για εξαιρετική ποιότητα εικόνας και καθηλωτική εμπειρία θέασης, ενώ αναδεικνύει μοναδική φωτεινότητα, εκπληκτικά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση, προσφέροντας στους χρήστες μια οπτική πανδαισία. 

Με το Dolby Vision Gaming 4K στα 100Hz, χρόνο απόκρισης 0,1 ms2 για πιο καθαρά γραφικά, συμβατότητα NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium και υποστήριξη VRR, η τηλεόραση προσφέρει μια καθαρή, ομαλή εικόνα, ενώ το UX που είναι προσανατολισμένο στον παίκτη και η απλή ροή παιχνιδιών επιτρέπουν στον χρήστη να διεισδύσει κατευθείαν στον κόσμο του παιχνιδιού. 

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής των προσωπικών τους ρυθμίσεων για το είδος του παιχνιδιού και το περιβάλλον παιχνιδιού, με το Game Optimizer. Ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο μενού από το Game Dashboard, καθώς παίζει χωρίς να κάνει παύση και έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. 

Ακόμα, η LG OLED evo C3 διαθέτει επεξεργαστή α9 ΑΙ 4K Gen6 και με τις εξαιρετικές βελτιώσεις σε επίπεδο εικόνας και ήχου, εισάγει τους χρήστες στον κόσμο του α-ρεαλισμού. Με τεχνολογία AI Super Upscaling, το σύστημα επεξεργασίας χρησιμοποιεί τα AI Noise Reduction (μείωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη) και AI Super Resolution (σούπερ ανάλυση με τεχνητή νοημοσύνη), για την ταξινόμηση των εικόνων και την αφαίρεση του θορύβου με βάση την κατηγορία τους. Στη συνέχεια, οι αλγόριθμοι deep learning βελτιώνουν τα πρόσωπα και τα αντικείμενα για να τα κάνουν να φαίνονται πιο ευκρινή, εκφραστικά και πολυδιάστατα. Το OLED Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει τις εικόνες μέσω μιας διαδικασίας που τονίζει την αντίθεση σε περιοχές χαμηλής διαβάθμισης, φωτίζει τις περιοχές μεσαίων τόνων και προσθέτει εκφραστική λεπτομέρεια σε περιοχές υψηλής διαβάθμισης. 

Το HDR Expression Enhancer μπορεί να εντοπίζει και να βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (όπως, για παράδειγμα, πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή και εφαρμόζει χαρτογράφηση τόνου βασισμένη στο deep learning. 

Το AI Sound Pro της LG, το οποίο παρέχει εικονικό ήχο surround 9.1.2 από τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων, συμπληρώνει ηχητικά μια υψηλών επιδόσεων κινηματογραφική εμπειρία, ενώ σε συνδυασμό με ένα LG soundbar, η εμπειρία ήχου βελτιώνεται. 

Η οθόνη είναι διαθέσιμη σε διάφορες διαστάσεις: Από 42 ίντσες για απολαυστικές κινηματογραφικές προβολές στο σπίτι, μέχρι 83 ίντσες για τις πιο συναρπαστικές αθλητικές αναμετρήσεις. 

Τεύχος 313

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ