Skip to main content
16 November 2022 07:54

LG NOVA: Λύσεις ψηφιακής υγείας, metaverse και ηλεκτροκίνησης

Το Κέντρο Καινοτομίας Βόρειας Αμερικής της LG Electronics, LG NOVA, επέλεξε τις εταιρείες που μπαίνουν στην τελική φάση για το παγκόσμιο πρόγραμμα πρόκλησης Mission for the Future. Οι φιναλίστ υποστηρίζουν πολλαπλές πιθανές επιχειρηματικές δραστηριότητες σε τρεις κλάδους. Θα συνεργαστούν με την ομάδα της LG NOVA πάνω σε νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα, στα οποία ενδέχεται να επενδύσει η LG ή άλλοι εταίροι του οικοσυστήματος LG NOVA με στόχο την ανάπτυξη αποτελεσματικών λύσεων για τους ανθρώπους, τις κοινότητες και τον πλανήτη.

Με αυτήν την επιλογή εταιρειών, η LG NOVA θα δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις στην ψηφιακή υγεία, την ηλεκτροκίνηση και το Metaverse και θα ακολουθήσει πολλαπλούς δρόμους για να προσφέρει νέες υπηρεσίες και λύσεις.

Η LG και η Digbi θα εργαστούν για να κάνουν τη φροντίδα παγκοσμίως προσβάσιμη στο σπίτι και στο γραφείο και να ενισχύσουν τη θεραπεία χρόνιων μεταβολικών, πεπτικών και ψυχικών παθήσεων.

Η LG και η LifeNome σχεδιάζουν να φέρουν στην αγορά την πρώτη πλατφόρμα ακριβείας στον κόσμο για την υγεία της μητέρας και της οικογένειας, υποστηρίζοντας έγκυες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τη σύλληψη μέχρι τα πρώτα στάδια της ζωής ενός παιδιού.

Η συνεργασία της LG με τη Mindset Medical αναμένεται να διευκολύνει τους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών να κατανοήσουν την υγεία των ασθενών με την πάροδο του χρόνου ή κατά τη διάρκεια συνεδριών μέσω τηλεδιάσκεψης με τον γιατρό.

Η LG και η XRHealth θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες για να διαθέσουν περισσότερες πληροφορίες στους νοσοκομειακούς γιατρούς και να καθίσταται δυνατή πιο ακριβής εξατομικευμένη φροντίδα.

Η LG NOVA εργάζεται για να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες και να επεκτείνει την πρόσβαση σε ηλεκτρικά οχήματα (EV) και λύσεις ηλεκτρικής κινητικότητας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την υποδομή τους για να παρέχουν υπηρεσίες EV.

Η LG και η Driivz θα συνεργαστούν για να επιτρέψουν στον κλάδο της φιλοξενίας στις Ηνωμένες Πολιτείες να προσφέρει φόρτιση EV ως υπηρεσία παρέχοντας στους πελάτες τους μια εξαιρετική εμπειρία φόρτισης EV.

Σε συνεργασία με την I-EMS, η LG θα βοηθήσει στον εκσυγχρονισμό του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης ενέργειας για την παροχή καλύτερων λύσεων διαχείρισης ενέργειας για την αγορά.

Η LG και η SparkCharge σχεδιάζουν να συνεργαστούν για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων EV για τις επιχειρήσεις, ώστε να δημιουργήσουν μια ροή εσόδων από τους χώρους στάθμευσής τους.

Η LG διερευνά, επίσης, τη διεύρυνση του ρόλου της και εξερευνά νέες υπηρεσίες και εφαρμογές για επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες του Metaverse.

Η LG θα συνεργαστεί με το iQ3 Connect, ώστε να αναπτύξουν καθηλωτική εκπαίδευση και λύσεις συνεργασίας στον χώρο εργασίας σε πραγματικό χρόνο για τις επιχειρήσεις.

Επεκτείνοντας τις δυνατότητες του iQ3, η LG και η NeuroTrainer θα συνεργαστούν για να προσθέσουν δυνατότητες και βελτιώσεις πλατφόρμας που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν περαιτέρω τη NeuroTrainer ως ένα ισχυρό εργαλείο για την εταιρική ευεξία και την ψυχική αντοχή.

Τεύχος 173

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ