Skip to main content
14 June 2023 06:55

LG Business Solutions: Παρουσιάστηκε το νέο MULTI V i

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσίασε το νέο πολυδιαιρούμενο σύστημα κλιματισμού (VRF) Multi V i σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 7 Ιουνίου. Περισσότεροι από 150 συνεργάτες της LG από τη Βόρεια Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν αναλυτικά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της επαναστατικής λύσης ψύξης – θέρμανσης Multi V i.

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς συστημάτων ψύξης – θέρμανσης MULTI V, που θέτει νέους κανόνες στην κατηγορία, προσφέροντας βελτιωμένη λειτουργικότητα, υψηλή ενεργειακή απόδοση και ιδανικές συνθήκες άνεσης. Αποτελεί ιδανικό σύστημα κεντρικού κλιματισμού για κτίρια επαγγελματικής χρήσης, ξενοδοχειακές μονάδες, καταστήματα και γραφεία, ενώ ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που εξασφαλίζουν ασύγκριτη απόδοση ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Με το πέρας της παρουσίασης, οι καλεσμένοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν ένα εκπληκτικό δείπνο στο εστιατόριο Allegro που βρίσκεται στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής.

Τεύχος 305

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ