Skip to main content
8 November 2023 07:53

KPMG: Συμμετοχή σε εθελοντικό καθαρισμό παραλίας

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, η KPMG για πέμπτη χρονιά κατάφερε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μέσω της εθελοντικής συμμετοχής περισσότερων από 50 ανθρώπων της εταιρείας στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2023, μια πρωτοβουλία που συντονίζει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) για 33η χρονιά.

Στην παραλία «Άγιος Δημήτριος» στο Σαρωνικό, τα μέλη της KPMG, με συντονισμένη προσπάθεια, συγκέντρωσαν έναν μεγάλο αριθμό σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων ειδών (συνολικά 60 κιλά απορριμμάτων και 30 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών), εκφράζοντας εμπράκτως τη δέσμευση της εταιρείας στην δημιουργία ενός θετικού και μετρήσιμου αντικτύπου στην κοινωνία και το περιβάλλον. Ο καθαρισμός της παραλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας και σε συνέπεια των στόχων 14 &15 Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για την «ζωή στο νερό και την «ζωή στη στεριά».

O κος Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Citizenship Manager της KPMG σχολιάζει σχετικά «Συμμετέχοντας σε αυτήν την πρωτοβουλία για τον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών μέσω της συνεργασίας μας με τη HELMEPA, δείχνουμε την αφοσίωσή μας προς την προστασία των θαλασσών μας και την αναγέννηση του πλανήτη μας. Είμαι δε εξαιρετικά περήφανος καθώς φέτος είχαμε ρεκόρ εθελοντών και οι συνάδελφοί μας από την KPMG βάλανε το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή. Οι δράσεις μας, πέρα από τη συμμετοχή στον καθαρισμό των παραλιών, εκτείνονται σε πολλά άλλα έργα και δράσεις, προωθώντας την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης και της ευθύνης μας για τον πλανήτη και τις επόμενες γενιές».

Τεύχος 388

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ