Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 Νοεμβρίου 2022 06:40

Intertech: Ολοκληρώθηκε η open day για τα προϊόντα των RICOH και Gestetner

Μακριά από τη «βαβούρα» της Αθήνας, η Intertech επέλεξε τον όμορφο χώρο του καφέ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ στη Βάρκιζα για να επιδείξει τα προϊόντα των συνεργαζόμενων κατασκευαστών της, RICOH και Gestetner. Αυτή ήταν η 3η κατά σειρά open day που διοργανώνει η Intertech για το κοινό, καθώς είχαν προηγηθεί ακόμη δύο, αφιερωμένες στη Yearstar και στην Alcatel αντίστοιχα. Η εκδήλωση αυτή, ήρθε σαν συνέχεια της τεχνικής / εμπορικής ενημέρωσης που διοργάνωσε η Intertech την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου αποκλειστικά για τους επαγγελματίες συνεργάτες της.

Το προσωπικό της Intertech παρουσίασε στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες τις δυνατότητες και τις τεχνικές προδιαγραφές τριών βασικών κατηγοριών προϊόντων.

Ξεκινώντας από το ισόγειο, δίπλα ακριβώς από τον χώρο αναψυχής, όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να απολαύσουν καφέ και φαγητό, παρουσιάστηκε αντιπροσωπευτικό δείγμα της μεγάλης ποικιλίας Smart Lockers της RICOH. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μπορούσαν να μάθουν τα πάντα για τις σειρές 6000 και 6800, οι οποίες δύναται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες σε μέγεθος, ενώ αμφότερες διασφαλίζουν 24ωρη προστασία συσκευών υψηλής αξίας, όπως τερματικά χειρός (HHT’s), φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές κ.ά. Ακόμα, συγκεκριμένα για τη σειρά 6800, αξίζει να αναφερθεί πως οι Smart Lockers της δύναται να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, είναι αυτόματοι, συνδέονται με το Internet, ενώ τέλος μπορούν να κοσμηθούν εξωτερικά με το εκάστοτε εταιρικό logo.

Ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο, οι επισκέπτες περιηγήθηκαν ανάμεσα στους εκτυπωτές της Gestetner και της RICOH, για τους οποίους εξειδικευμένοι τεχνικοί υποστήριξης της Intertech ανέφεραν τις αναβαθμισμένες παροχές που προσφέρουν στο σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον. Τονίστηκε το πόσο εύκολη και λειτουργική πραγματοποιείται η σύνδεση των εκτυπωτών στο cloud και το πώς (εάν ο τελικός πελάτης αποφασίσει να συνδέσει τους printers στο διαδίκτυο) δεν απαιτείται χειροκίνητη αναβάθμιση, αλλά αντίθετα το update προγραμματίζεται και εκτελείται αυτόματα. Οι σειρές εκτυπωτών για τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε ήταν, εκ μέρους της RICOH οι σειρές Μ2701 / Μ320FB / P800 και εκ μέρους της Gestetner οι σειρές IM C 2000 και ΙΜ 2702

Αφήνοντας το καλύτερο, ή μάλλον το εντυπωσιακότερο, για το τέλος, την παράσταση «έκλεψαν» οι διαδραστικοί πίνακες της RICOH για τους οποίους διεξάγονταν διαρκώς παρουσιάσεις. Σε αυτές, οι επισκέπτες γνώρισαν από «πρώτο χέρι» τις δυνατότητες των Interactive Whiteboard Α6500, Α7500, Α8600 της RICOH. Όπως αναφέρθηκε, οι πίνακες αυτοί είναι ιδανικοί για κάθε λειτουργία, όπως τηλεκπαίδευση, τηλεργασία και διεξαγωγή webinar, ενώ μερικά από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών είναι η δυνατότητα χρήσης δύο οθονών που επιτρέπει την εκτέλεση διαφορετικών εφαρμογών και την παράθεση δύο εικόνων ταυτόχρονα, η υψηλή ευκρίνεια ήχου που βασίζεται στη σωστή τοποθέτηση μικροφώνων και ηχείων και τέλος, η 4K ανάλυση οθόνης (3840×2160) και η αντιθαμβωτική της προστασία, ποιοτικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την παρουσίαση «ζωντανών» και λεπτομερών εικόνων.

Το Techmail είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της Intertech, παρά το ασφυκτικό τους πρόγραμμα. Πέραν λοιπόν των ενημερώσεων για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των παραπάνω προϊοντικών κατηγοριών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Ιωάννης Χαλδούπης, διατύπωσε ότι πρωτοβουλίες σαν αυτή αποσκοπούν στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και την τεχνική επιμόρφωση των συνεργατών της εταιρείας και υποστηρίζουν τη βασική αρχή της, περί της επίδειξης του αναγκαίου σεβασμού τόσο προς τον τελικό πελάτη, όσο και προς τους συνεργάτες της.

Τεύχος 183

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ