Skip to main content
26 April 2024 06:50

InnoHealth Satellite Event #2: Διαχείριση health data και ψηφιακό φάρμακο

Την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση InnoHealth Satellite Event #2 στη Θεσσαλονίκη από το Πάρκο Καινοτομίας Joist. Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών και των πλατφορμών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι η διαχείριση δεδομένων στην υγεία (health data), με κύριο στόχο την αποτελεσματική αξιοποίησή τους για τη χάραξη πολιτικών υγείας, σε διάφορους κλάδους, όπως συλλογή και διαχείριση ιατρικών δεδομένων (Extended Health Records – XHRs), δίκτυα XHRs, ανάλυση δεδομένων, ανάπτυξη πολιτικών υγείας και προστασία προσωπικών δεδομένων.

Πρόκειται για ζητήματα σημαντικά, σε σχέση με τη διαχείριση δεδομένων στον χώρο της υγείας, τα οποία θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της συγκεκριμένης ανοιχτής εκδήλωσης, η οποία θα γίνει στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (Φιλικής Εταιρείας 12 & Ι. Τσιμισκή), από τις 18:30-21:00.

Απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς και ερευνητές, στην ιατρική κοινότητα, σε σπουδαστές ιατρικής και φαρμακευτικής, εταιρείες τεχνολογίας και πληροφορικής, startupers, δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές, δημόσιους φορείς υγείας, ειδικούς GDPR.

ΤΕΥΧΟΣ 498

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ