Skip to main content
6 November 2023 07:47

Info Quest Technologies: Legend Partner της Xiaomi

Tη σημαντική διάκριση Legend Partner έλαβε η Info Quest Technologies από τη Xiaomi στο πρόσφατο Xiaomi 2023 Global Partner Conference, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως 14 Οκτωβρίου στο Πεκίνο. Το παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της Xiaomi, με κεντρικό μήνυμα Winning Together, Winning Tomorrow, φιλοξένησε περισσότερους από 600 προμηθευτές, συνεργάτες και κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, από 58 χώρες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το βραβείο που έλαβε η Info Quest Technologies αποτελεί την ύψιστη διάκριση και απονεμήθηκε σε 7 μόνο συνεργάτες της Xiaomi, από τον Ιδρυτή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Xiaomi κο Lei Jun. Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται και υπογραμμίζεται η λαμπρή συνεισφορά της Info Quest Technologies από την πρώτη ημέρα συνεργασίας με τη Xiaomi στην ιδιαίτερα επιτυχημένη τοποθέτηση και ανάπτυξη του brand στην ελληνική αγορά.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που λάβαμε από τη Xiaomi», δήλωσε ο κος Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Info Quest Technologies. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, επίσης, που από το 2017 που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την Xiaomi, έχουμε θεμελιώσει μία πολύ ουσιαστική και στρατηγική συνεργασία, που διευρύνεται συνεχώς, φέρνοντας πολύ θετικά αποτελέσματα».

Τεύχος 386

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ