Skip to main content
20 July 2023 06:44

IDEAL Technology: Webinar για το SD-WAN της Fortinet

Τα εταιρικά δίκτυα δοκιμάζουν τα όριά τους, λόγω της ανάγκης διαχείρισης υπηρεσιών cloud, εφαρμογών SaaS, αλλά και κινητικότητας, τονίζει η IDEAL Technology σε δημόσια πρόσκλησή της για το webinar που διοργανώνει με θέμα Constructing a Secure SD-WAN Architecture with Fortinet.

Η μετάβαση των εταιρειών στο νέο ψηφιακό επιχειρηματικό μοντέλο, επηρεάζει σημαντικά τις τοπολογίες του δικτύου τους, συνεχίζει η IDEAL Technology στην περιγραφή του event. Η υιοθέτηση υπηρεσιών cloud, το virtualization του παραδοσιακού δικτύου, αλλά και η σημαντική αύξηση του εργατικού δυναμικού που χρειάζεται εξ αποστάσεως πρόσβαση στις cloud εφαρμογές, επιταχύνουν προοδευτικά τις εξελίξεις στις τεχνολογίες των δικτύων. Η παραδοσιακή WAN τεχνολογία αγωνίζεται να συμβαδίσει με τις εξελίξεις, αφού βασίζεται σε μια στατική υποδομή συσκευών που απλά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε συχνές διαδικασίες προσωρινής κατανομής πόρων και φόρτου εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το workshop που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 27 Ιουλίου στις 11:00 θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντας να μάθουν πώς να λύσουν όλα τα προαναφερθέντα προβλήματα «χτίζοντας» μια ασφαλή αρχιτεκτονική SD-WAN της Fortinet που προσφέρει δυνατότητες Next Generation Firewall (NGFW).

Ενδεικτική agenda και θεματολογία του Workshop:

11:00-11:50: Παρουσίαση: Constructing a secure SD-WAN Architecture.

11:50-12:00: Διάλειμμα.

12:00-15:00: Fast Track Training Lab.

Οι δυνατότητες της SD-WAN αρχιτεκτονικής της Fortinet αποτυπώνονται στο επισυναπτόμενο βίντεο του άρθρου.

Για την προεγράφη σας στο σεμινάριο, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 331

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ