Skip to main content
3 November 2023 07:48

IDEAL Technology: Νέο webinar για το FortiSASE

H IDEAL Technology, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους διανομείς τεχνολογίας στην Ελλάδα, προσκαλεί το κοινό σε webinar που διοργανώνει αναφορικά με τις εξελιγμένες δυνατότητες του FortiSASE, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 11:00.

Σύμφωνα με την περιγραφή του event, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν τις νέες προκλήσεις ασφαλείας που παρουσιάζονται από το Remote Working και τον καλύτερο τρόπο για να τις αντιμετωπίσουμε.

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, η υβριδική εργασία αποτελεί μία νέα κανονικότητα για πολλούς οργανισμούς, με υπαλλήλους που εργάζονται στο γραφείο, εξ αποστάσεως ή ακόμα και εν κινήσει. Οι νέες προκλήσεις ασφάλειας που έχουν προκύψει, καθιστούν το παραδοσιακό VPN ανεπαρκές. Η εισαγωγή του FortiSASE και η υιοθέτηση μιας αρχιτεκτονικής Secure Access Service Edge (SASE) για την υπέρβαση του VPN θα ξεπεράσουν τους τρέχοντες περιορισμούς.

Σε αυτό το webinar, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τους λόγους που ωθούν τους οργανισμούς να κινηθούν προς της Cloud υποδομές – υπηρεσίες, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν προσπαθώντας κάνουν onboard αυτές τις αλλαγές, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία – το security και  το compliance, ενώ στη συνέχεια θα αναλυθεί η SASE αρχιτεκτονική και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Για να δείτε την ενδεικτική agenda του σεμιναρίου και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 385

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ