Skip to main content
10 May 2024 06:54

Huawei Watch Fit 3 & 4 Pro Space Edition: Τα νέα wearables παρουσιάστηκαν στο Ντουμπάι

Στις 7 Μαΐου, στο Innovative Product Launch Event της Huawei στο Ντουμπάι, ανακοινώθηκαν νέα wearables, ακουστικά και έξυπνες επαγγελματικές συσκευές. Μεταξύ άλλων προϊόντων ήταν τα ολοκαίνουργια Huawei Watch Fit 3 και Huawei Watch 4 Pro Space Edition. Το Huawei Watch Fit 3 κληρονομεί την κλασική τετράγωνη σχεδίαση των προηγούμενων μοντέλων της σειράς FIT, ενώ τα υλικά και οι διαδικασίες κατασκευής, ο σχεδιασμός του layout της οθόνης και η διευρυμένη επιλογή χρωμάτων στα λουράκια αντιπροσωπεύουν μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Όλες οι καινοτομίες στα σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν την Fashion Squared ιδέα της Huawei. Μια οθόνη AMOLED υψηλής ευκρίνειας 1,82″ προσφέρει μια ευρύτερη, πιο τρισδιάστατη οπτική εμπειρία. Το σώμα του ρολογιού από κράμα αλουμινίου έχει κομψή υφή. Λεπτό, μόλις 9,9mm και βάρος μόλις 26g, το σώμα του ρολογιού είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο μοντέλο της σειράς του. Με ποικιλία επιλογών χρωμάτων και ένα ζωντανό UX που ενσωματώνει την περιστρεφόμενη κορώνα, το Huawei Watch Fit 3 είναι εύκολο στη χρήση και γίνεται εύκολα «ένα» με τον καρπό σας!

Το Huawei Watch Fit 3 στοχεύει να είναι ένας προσωπικός γυμναστής, ακριβώς στον καρπό του χρήστη, με την εφαρμογή Stay Fit να έχει αναβαθμιστεί πλήρως. Η βάση δεδομένων τροφίμων έχει επεκταθεί για να καλύψει 50 διαφορετικές χώρες και περιοχές και προστέθηκε μια νέα δυνατότητα διατροφικής ανάλυσης, βοηθώντας τους χρήστες να βρουν μια ισορροπία μεταξύ διατροφής και άσκησης και να αξιοποιήσουν την επιστήμη για να επιτύχουν πιο υγιεινή απώλεια βάρους. Το Huawei Watch Fit 3 σηματοδοτεί επίσης, το ντεμπούτο της πρότασης Smart Sports που προτείνει συγκεκριμένους τύπους άσκησης για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, με βάση τις συνήθειες του χρήστη, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση των Activity Rings, προκειμένου να ενθαρρύνει τους χρήστες να διατηρήσουν τις υγιεινές συνήθειές τους.

Όσον αφορά στην παρακολούθηση της υγείας, το Huawei Watch Fit 3 διαθέτει Huawei TruSleep™ 4.0, το οποίο καλύπτει ένα πιο πλήρες φάσμα φυσιολογικών δεικτών, ενώ το σύστημα βαθμολογίας ύπνου του έχει βελτιωθεί και προσφέρει ερμηνεία προτύπων ύπνου και εξατομικευμένες συμβουλές. Επιπλέον, το Huawei Watch Fit 3 έρχεται με τη νέα λειτουργία Sleep Breathing Awareness και με παρακολούθηση δεικτών υγείας Huawei TruSeen™ 5.5, έχοντας 30% πιο σταθερή παρακολούθηση καρδιακών παλμών. Η καταγραφή SpO2 έχει ανανεωθεί και ένας χρήστης μπορεί να ελέγξει το τρέχον SpO2 του σε μόλις 25 δευτερόλεπτα.

Φτιαγμένο από ανθεκτικά και κομψά υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας και ποιότητας DLC, ο σχεδιασμός του Huawei Watch 4 Pro Space Edition είναι εμπνευσμένος από τα καινοτόμα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στην αναζήτηση για το διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως το κύριο αισθητικό χαρακτηριστικό του Huawei Watch 4 Pro Space Edition είναι η ιδέα Laval, εμπνευσμένη από το ακροφύσιο de Laval, που χρησιμοποιείται σε πυραύλους και διαστημόπλοια, το οποίο υιοθετείται στο νανοκρυσταλλικό κεραμικό πλαίσιο και στην αποκλειστική διαδραστική πρόσοψη ρολογιού με όνομα Laval.

Οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως η προσθήκη του Huawei TruSeenTM 5.5+ για παρακολούθηση της υγείας με υψηλότερη ακρίβεια, καθώς και το Health Overview 2.0, μια βελτιωμένη λειτουργία αναφοράς υγείας που καθιστά πλέον διαθέσιμο έναν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας σε ένα λεπτό!

ΤΕΥΧΟΣ 503

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ