Skip to main content
15 December 2023 07:59

Huawei: Παρουσίαση νέων προϊόντων στο Ντουμπάι

Η Huawei παρουσίασε τα νέα προϊόντα με θέμα “Creation of Beauty” στο Ντουμπάι, όπου ανακοίνωσε τα HUAWEI MatePad Pro 13.2” και HUAWEI MateBook D 16, καθώς και τα Open-ear ακουστικά HUAWEI FreeClip. Αυτή η τελευταία κυκλοφορία προϊόντων ακολουθεί τα βήματα της εκδήλωσης “Fashion Forward” τον Οκτώβριο, στην οποία η εταιρεία έδειξε μια νέα σειρά φορητών προϊόντων.

Ένα δημιουργικό οικοσύστημα

Την τελευταία δεκαετία, τα tablet της Huawei έχουν εξελιχθεί σε συσκευές ενίσχυσης της παραγωγικότητας, ικανές να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα εργασιών γραφείου και δημιουργικής εργασίας. Το HUAWEI MatePad Pro 13.2” συγκεντρώνει όλα όσα έχουν κάνει τα tablet της Huawei τόσο μοναδικά και οδηγεί την εν κινήσει δημιουργία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η τεράστια εύκαμπτη οθόνη OLED του tablet διαθέτει ένα λεπτό πάχος 5,5 mm και σώμα 580 g και περιβάλλεται από πλαίσια 3,4 mm για να παράγει μια εκπληκτική αναλογία οθόνης προς σώμα της τάξης του 94%. Είναι ένα από τα πιο λεπτά tablet που έχουν κατασκευαστεί ποτέ με τα στενότερα πλαίσια και την υψηλότερη αναλογία οθόνης προς σώμα. Η οθόνη HUAWEI X-True™ και το σύστημα HUAWEI SOUNDTM του tablet αλληλεπιδρούν με πληθώρα εμπλουτιστικών εφαρμογών και τεχνολογιών για να προσφέρουν μια εντελώς καθηλωτική οπτικοακουστική ψυχαγωγία.

Η γραφίδα HUAWEI M-Pencil (3ης γενιάς) που τροφοδοτείται από την τεχνολογία NearLink και το HUAWEI Smart Magnetic Keyboard – και τα δύο αξεσουάρ tablet –, ανοίγουν νέες δυνατότητες για δημιουργία. Υπάρχει, επίσης, το ολοκαίνουργιο αποσπώμενο έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο HUAWEI, το οποίο συνοδεύεται από επιφάνεια αφής πλήρους περιοχής, ώστε το HUAWEI MatePad Pro 13.2″  κρατά  την κληρονομιά των tablet Huawei, με εκπληκτική σχεδίαση, ισχυρά δημιουργικά εργαλεία, καθηλωτική ψυχαγωγία και λειτουργίες γραφείου για φορητές συσκευές εν κινήσει, μετατρέποντας κάθε χρήστη σε πηγή δημιουργικότητας.

H εταιρεία παρουσίασε επιπλέον τα HUAWEI FreeClip, HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition και HUAWEI MateBook D 16.

Τα HUAWEI FreeClip ανεβάζουν την εφευρετικότητα σε ένα επόμενο επίπεδο με τη σχεδίαση C-bridge, που κάνει την ακρόαση εν κινήσει πιο άνετη και μοντέρνα από ποτέ. Η συσκευή σχεδιάστηκε με βάση 10.000+ παγκόσμια δεδομένα ανθρώπινου αυτιού, εργονομική δεξιοτεχνία σε επίπεδο micron και δοκιμασμένη ανθεκτικότητα, όπως επιβεβαιώνεται από τις 25.000+ δοκιμές αξιοπιστίας. Το C-bridge Design χρησιμεύει και ως κλιπ και ως σύνδεσμος για τα ακουστικά, για να βελτιώσει την άνεση κατά τη χρήση σε όλη την επιφάνεια.

Καθώς χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης, τα HUAWEI FreeClip υποστηρίζουν έως και 36 ώρες ακρόασης. Μπορούν επίσης να αναγνωρίσουν αυτόματα το αριστερό και το δεξί αυτί του χρήστη και υποστηρίζουν κλήσεις AI Crystal-Clear, καθώς και συνδέσεις δύο συσκευών, καθιστώντας τα μια μοντέρνα προσθήκη στο ντύσιμό, αλλά και μια συσκευή ήχου που πρέπει να έχουν όσοι ταξιδεύουν συχνά και είναι λάτρεις της γυμναστικής.

Το HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition διαθέτει οθόνη PaperMatte με εκπληκτική ανάλυση 2800 x 1840 και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, για γραφή σαν στυλό σε χαρτί και ανάγνωση σαν σε χαρτί.

Το HUAWEI MateBook D 16 προσφέρει μια μοναδική θέαση με την οθόνη Eye Comfort HUAWEI FullView 16 ιντσών, ενώ ζυγίζει το ίδιο με ένα mainstream φορητό υπολογιστή 15,6 ιντσών. Ο επεξεργαστής 13ης γενιάς Intel® Core™ H-series χειρίζεται εντατικές πολλαπλές εργασίες με απόλυτη ευκολία.

Συμπληρωματικά, στις 5 Ιανουαρίου του 2024 θα ξεκινήσει, “GoPaint Worldwide Creating Activity”. Με την έναρξη της, η εταιρεία δίνει μια παγκόσμια πλατφόρμα για ψηφιακούς δημιουργούς για να επιδείξουν τα έργα τους και ενθαρρύνει ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων να απελευθερώσουν τη δημιουργική τους πλευρά.

Τεύχος 415

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ