Skip to main content
30 October 2023 06:44

H SysteCom φέρνει το BullWall Ransomware Containment

Το ransomware έχει μετατραπεί σε μία από τις πλέον σημαντικές απειλές για τις σύγχρονες εταιρείες, ανεξαιρέτως μεγέθους και κλάδου, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία – από οικονομικές απώλειες μέχρι και απώλεια της εμπιστοσύνης των πελατών, τονίζει η SysteCom.

Η λύση Ransomware Containment της Bullwall, πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας με αποκλειστική εστίαση στην προστασία κρίσιμων υποδομών πληροφορικής από ransomware, έρχεται να προσδώσει ένα εντελώς νέο επίπεδο ασφαλείας που παρέχει μία πλήρως αυτοματοποιημένη λύση περιορισμού των επιθέσεων ransomware, ακόμη και αφού έχουν παρακάμψει όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας.

Η λύση επικεντρώνεται στην προστασία των δεδομένων που κυνηγούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου και όχι στα τυπικά μοτίβα υποστήριξης από ransomware. Αυτή η εξειδικευμένη προσέγγιση επιτρέπει τον γρήγορο εντοπισμό και περιορισμό μίας κακόβουλης κρυπτογράφησης σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ανεξάρτητα από το σημείο εισόδου ή τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Με το Ransomware Containment μπορείτε να αποτρέψετε την κρυπτογράφηση, να αποτρέψετε τη διαρροή και να διασφαλίσετε τη συνέχεια της επιχείρησης με τη μοναδική λύση που σταματά τις ενεργές επιθέσεις ransomware. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Ransomware Containment είναι τα εξής:

• Εύκολη εφαρμογή – δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στα τελικά σημεία.

• Προστατεύει όλες τις κρίσιμες υποδομές πληροφορικής.

• Αυτοματοποιημένη αναφορά συμμόρφωσης για πρότυπα, όπως ο GDPR ή το NIST.

• Αυτοματοποιημένη ανίχνευση και απόκριση 24/7.

• Ενσωμάτωση με τις κορυφαίες λύσεις ασφαλείας παγκοσμίως.

Τεύχος 381

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ