Skip to main content
20 June 2023 06:47

H Syntax IT υλοποίησε έργο στο Κουβέιτ

Η Syntax IT Group ανακοίνωσε την επιτυχή υλοποίηση της λύσης Cloud Helix της BMC για την αυτοματοποίηση και αναβάθμιση της εμπειρίας χρήσης και διαχείρισης των υπηρεσιών, εφαρμογών και των υποδομών της τράπεζας.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα στράφηκε στη σουίτα λύσεων που προσφέρει η πλατφόρμα BMC Helix, ώστε να ενοποιήσει τη διαχείριση υπηρεσιών και λειτουργιών, να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες της και, τέλος, να βελτιώσει την εμπειρία όλων των συνδεδεμένων χρηστών στο σύστημά της, είτε πρόκειται για πελάτες είτε για τους εργαζομένους.

Όπως ανακοινώθηκε, η υλοποίηση του έργου αναμένεται να προσφέρει στην Εθνική Τράπεζα του Κουβέιτ μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων και πλεονεκτημάτων.

Όπως δήλωσε σχετικά με το έργο ο κος Yousef Al-Kateefi, Επικεφαλής Λειτουργιών Πληροφορικής της Εθνικής Τράπεζας του Κουβέιτ, «με το BMC Helix, μπορέσαμε να εκσυγχρονίσουμε την πλειοψηφία των διαδικασιών πληροφορικής και επιχειρήσεων με κατάλληλες ροές εργασίας και σαφή ιχνηλασιμότητα. Επιπλέον, η ευελιξία της λύσης μάς επιτρέπει να προσαρμόζουμε την πλατφόρμα, σύμφωνα με τις εσωτερικές επιχειρηματικές ανάγκες, γεγονός που ενισχύει την επιχειρηματική παράδοση και παρέχει επαγγελματικές δυνατότητες παρακολούθησης».

Τεύχος 309

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ