Skip to main content
8 November 2023 07:43

H ARK τιμήθηκε με το Exponential Growth Award από την ZKTeco

Με το βραβείο Exponential Growth Award τίμησε την ARK η ZKTeco για τη ραγδαία ανάπτυξη της μεταξύ τους συνεργασίας, στο πλαίσιο του παγκοσμίου συνεδρίου συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, στην πόλη Σεντζέν της Κίνας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι εκπρόσωποι της ARK είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της εταιρείας, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και να ανταλλάξουν μεταξύ τους γόνιμες ιδέες και απόψεις.

Η φιλοξενία ολοκληρώθηκε με την ημερίδα που η ZKTeco αφιέρωσε στους συνεργάτες της, για να τιμήσει, με τον τρόπο αυτό, την μακροχρόνια συνεργασία και υποστήριξή τους. Η εκδήλωση περιλάμβανε την τελετή για τις υπογραφές εταιρικών σχέσεων, την απονομή των τιμητικών βραβείων και ένα ψυχαγωγικό μέρος για όλους τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η τιμητική αυτή διάκριση από την ZKTeco, η οποία κατέχει μία ιδιαίτερα σημαντική θέση στην αγορά των συστημάτων ασφάλειας, έρχεται να επιβεβαιώσει τη στρατηγική της ARK για σοβαρές και σταθερές συνεργασίες με γνώμονα την κοινή επιθυμία για εξέλιξη κι ανάπτυξη και να επισφραγίσει το έργο τής εταιρείας και την παρουσία της στην αγορά τα τελευταία 20 χρόνια!

Τεύχος 388

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ