Skip to main content
29 March 2023 06:52

H συμμετοχή της Divico Security στην Verde.tec

Η Divico Security έδωσε το παρών στην 5η Διεθνή έκθεση Verde.tec – Τεχνολογίες περιβάλλοντος που έλαβε χώρα 17-19 Μαρτίου στο M.E.C Παιανίας. Η έκθεση αποτέλεσε σημείο συνάντησης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις. Ενώ μέσα από την τριήμερη διεξαγωγή της η Divico Security παρουσίασε λύσεις και ιδέες για τα φωτοβολταϊκά πάρκα όλων των ειδών.

Η Divico Security, με πάνω από 4 δεκαετίες εμπειρίας, δραστηριοποιείται στην μελέτη, την εγκατάσταση και την αποτελεσματική φύλαξη σε ενεργειακά πάρκ, όλων των ειδών και χρήσεων, παρέχοντας ένα ευρύ σύνολο εξειδικευμένων και στοχευμένων υπηρεσιών, με σκοπό την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη φύλαξη που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

• Σύστημα συναγερμού για πάρκα με το μαγνητικό σύστημα περιφράξεων από την Divico Security.

• Θερμικές κάμερες για άμεση ανίχνευση.

• Κάμερες με Video Analytics με AI για 100% αποτροπή παραβίασης.

• Εγκατάσταση υψηλής ποιότητας εξοπλισμού για εξάλειψη ψευδών συναγερμών.

• 24/7 Κέντρο Λήψεως Σημάτων με Video Verification που βλέπει σε πραγματικό χρόνο τον λόγο ενεργοποίησης συναγερμού στο χώρο σας. Αποτελεί το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα με πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης που επιτυγχάνει αποτροπή των παραβιάσεων, αναγνώριση απειλής και άμεση ανταπόκριση.

• Τεχνική υποστήριξη για διάγνωση και επίλυση βλαβών.

Σε ανακοίνωσή της, η Divico ανέφερε σχετικά με την παρουσία της στην έκθεση: «Η συμμετοχή μας στην 5η Διεθνή έκθεση Verde.tec 2023 χάρισε στην ομάδα μας νέες συνεργασίες και αρκετούς νέους φίλους. Μέσα από την συμμετοχή μας παρουσιάσαμε στους επαγγελματίες του χώρου τις υπηρεσίες και τις προτάσεις μας για την μέγιστη ασφάλεια με το χαμηλότερο κόστος. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας!».

Τεύχος 257

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ