Skip to main content
23 May 2024 06:56

GreenLake cloud: Διαχείριση δεδομένων επόμενης γενιάς με software-defined storage

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε νέες λύσεις, διαθέσιμες στην πλατφόρμα HPE GreenLake cloud, που έχουν ως στόχο να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται και αξιοποιούν το storage τους, τα data και τη ροή εργασιών τους σε περιβάλλοντα on-prem και public cloud. Τα νέα offerings περιλαμβάνουν:

• Το HPE GreenLake Block Storage για Amazon Web Services (AWS), ένα νέο software-defined storage offering για την απρόσκοπτη διαχείριση του block storage σε hybrid cloud περιβάλλοντα.

• Τη νέα έκδοση του HPE GreenLake για Block Storage που βασίζεται στο HPE Alletra MP. Διαθέτει χωρητικότητα NVMe που μπορεί να κλιμακωθεί έως τα 5,6PB και με τη βοήθεια της λύσης HPE Infosight AIOps χρησιμοποιώντας cross-stack analytics, παρέχει αυξημένη ορατότητα στη ροή εργασιών με απώτερο στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας, υψηλότερη διαθεσιμότητα και βελτιστοποιημένη χρήση των πόρων.

• Το HPE Timeless Program το οποίο μετασχηματίζει την εμπειρία αγοράς storage παρέχει ταυτόχρονα προστασία στην επένδυση που πραγματοποιεί ο πελάτης, μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) για τους πελάτες που επιλέγουν block storage στο HPE Alletra MP.

• Το HPE GreenLake for Private Cloud Business Edition, το οποίο υποστηρίζει τώρα το HPE Alletra MP και HPE SimpliVity Gen 11.

Με την παρουσίαση του HPE GreenLake Block Storage για το AWS, η HPE απλοποιεί τη διαχείριση δεδομένων και τη ροή εργασιών στο cloud μέσω software defined storage. Η HPE GreenLake Block Storage για το AWS έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απρόσκοπτη, ενοποιημένη εμπειρία διαχείρισης σε υβριδικά Cloud περιβάλλοντα, για την παραγωγή αξίας στον μικρότερο δυνατό χρόνο και ανθεκτικότητα που συναντάται σε επιχειρηματικές υποδομές.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται και να προστατεύουν συνεχώς τα συστήματα αποθήκευσης και να μετακινούν δεδομένα, εφαρμογές και backups έχοντας ως στόχο τη βέλτιστη απόδοση και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η HPE GreenLake Block Storage για το AWS είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση δεδομένων, καθώς και την ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλοντα on-prem και public cloud. Επίσης, το software defined storage παρέχει απλή, οικονομικά αποδοτική προστασία δεδομένων στο hybrid cloud και disaster recovery.

Με το νέο HPE Timeless Program, η HPE μετασχηματίζει την εμπειρία αγοράς storage, παρέχοντας ταυτόχρονα προστασία στην επένδυση. Οι πελάτες που επιλέγουν block storage σε HPE Alletra και συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους σε next-generation controller, χωρίς καμία διατάραξη της υπηρεσίας, όταν ανανεώσουν τη συνδρομή τους.

Οι πελάτες μπορούν να επιτύχουν μέση εξοικονόμηση 30% της συνολικής αξίας κτήσης, αποφεύγοντας ένα forklift upgrade2. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει εγγύηση διαθεσιμότητας δεδομένων 100% της HPE και εγγύηση αποδοτικότητας HPE Store More3.

ΤΕΥΧΟΣ 512

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ