Skip to main content
26 January 2023 07:58

GFI Faxmaker για αναβαθμισμένη εταιρική χρήση

Το GFI Faxmaker μετατρέπει την αποστολή και λήψη φαξ μέσω email σε μία απλή και αποτελεσματική διαδικασία. Υποστηρίζει το Fax over IP (FOIP) και ενσωματώνεται με IP-enabled PABXs και την τεχνολογία Brooktrout’s SR 140 για την λήψη των fax μέσω IP τηλεφωνικού δικτύου.

Κατηγοριοποιημένα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το GFI Faxmaker είναι:

Active directory integration: Το GFI FaxMaker για τον Exchange/SMTP/Lotus σχεδιάστηκε από την αρχή για να μειώσει τον χρόνο διαχείρισης. Ενσωματώνεται με το Active Directory, μειώνοντας την ανάγκη για μία ξεχωριστή βάση δεδομένων φαξ. Οι ρυθμίσεις που έχουν σχέση με τους χρήστες μπορούν να εφαρμοστούν και στους Windows χρήστες καθώς και σε γκρουπ χρηστών.

Υποστήριξη Fax over IP (FOIP): Με την επιλογή του Brooktrout SR140 ή του TE-SYSTEMS XCAPI, το GFI FaxMaker ενσωματώνεται με το υπάρχον IP PBX ώστε να παρέχει το  Fax over IP (FOIP), χωρίς άλλες απαιτήσεις εξοπλισμού. Με το FOIP μπορείτε εύκολα να στείλετε φαξ μέσω του Internet, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα IP υποδομή. Το GFI FaxMaker FOIP μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση του Least Cost Routing (LCR), έχοντας ως αποτέλεσμα μία αποδοτική μείωση των διεθνών κλήσεων που πραγματοποιούνται.

Gateway SMS/texting που επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν SMS/text μηνύματα από τον υπολογιστή τους: Με την χρήση της SMS gateway η επικοινωνία γίνεται πιο γρήγορα και με λιγότερο κόστος από το να καλέσετε ένα κινητό τηλέφωνο. Τα μηνύματα SMS μπορούν είτε να σταλούν μέσω της υπηρεσίας του internet ή μέσω του κινητού τηλεφώνου. Το SMS gateway μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ειδοποιήσεις προς τον διαχειριστή, για παράδειγμα να τον ειδοποιήσει για κρίσιμες διακοπές του συστήματος ή προβλήματα των εφαρμογών. Οποιαδήποτε email εφαρμογή μπορεί να στείλει SMS μηνύματα μέσω του GFI FaxMaker SMS gateway. Ένα κεντρικό αρχείο καταγραφής των μηνυμάτων επιτρέπει τον έλεγχο της χρήσης SMS.

Αρχειοθέτηση των φαξ στο GFI Archiver, σε SQL ή οποιαδήποτε άλλη λύση αρχειοθέτησης: Το GFI FaxMaker επιτρέπει την αρχειοθέτηση στο GFI Archiver, σε βάση SQL ή σε μία email διεύθυνση. Το GFI Archiver είναι μία λύση αρχειοθέτησης που αποθηκεύει όλα τα mail σε μία βάση SQL, επιτρέποντας την εύκολη αναζήτηση και ανάκτηση.

Μηχανή OCR: Η προαιρετική επιλογή του OCR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει όλα τα εισερχόμενα φαξ σε ένα αναγνώσιμο κείμενο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) και, στη συνέχεια, τη διαδρομή του φαξ στο σωστό χρήστη με λέξη-κλειδί. Αν το GFI FaxMaker δεν μπορεί να εντοπίσει τον παραλήπτη, αυτόματα η διαδρομή του φαξ θα γίνει στον προεπιλεγμένο παραλήπτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν σκοπεύετε να αρχειοθετήσετε τα φαξ σας, δεδομένου ότι η αναζήτηση για ένα συγκεκριμένο φαξ γίνεται ευκολότερη.

Αποστολή φαξ από οποιαδήποτε εφαρμογή: Για να στείλουν ένα φαξ, οι χρήστες εκτυπώνουν από τον επεξεργαστή κειμένου τους στον FaxMaker εκτυπωτή, ή δημιουργούν ένα νέο μήνυμα στον e-mail client τους (για παράδειγμα, το Outlook ή το Outlook Web Access). Στη συνέχεια, ο χρήστης επιλέγει τον/ τους παραλήπτη/-ες του φαξ από τη λίστα Επαφών του Outlook (βιβλίο διευθύνσεων) ή συμπληρώνει απευθείας τον αριθμό φαξ. Αφού κάνει κλικ στο κουμπί Αποστολή, το φαξ αποστέλλεται και ο χρήστης λαμβάνει μια αναφορά παράδοσης στα εισερχόμενα μηνύματα του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε περιγραφικό βίντεο τους προϊόντος από την Orthology.

Τεύχος 214

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ