Skip to main content
6 September 2022 06:54

Gaming οθόνη Odyssey OLED G8 από την Samsung

Η Samsung Electronics ανακοινώνει την οθόνη Odyssey OLED G85SB στην IFA 2022 στο Βερολίνο. Η Odyssey OLED G8 είναι η πρώτη gaming οθόνη OLED 34 ιντσών της εταιρείας με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, παρέχοντας απίστευτη φωτεινότητα χάρη στο OLED panel με τεχνολογία Quantum Dot. Ακόμα, η οθόνη εξοπλίζεται με premium χαρακτηριστικά gaming, που περιλαμβάνουν τον εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης στα 0,1 ms και ρυθμό ανανέωσης στα 175 Hz.

Είναι κατασκευασμένη σε εξαιρετικά λεπτό πάχος που φτάνει τα 3,9 mm στο λεπτότερο μέρος του – η πιο λεπτή οθόνη στην κατηγορία της – και έχει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Η οθόνη δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό, ενώ προσφέρει αληθοφανή RGB χρώματα και απόλυτο μαύρο για μέγιστη ακρίβεια και φωτεινότητα στην εικόνα, όλα αυτά χωρίς χρωματικό φίλτρο. Ο φωτισμός ελέγχεται ανά pixel επιτρέποντας στην οθόνη να αποδώσει μαύρο χρώμα με απίστευτη αναλογία αντίθεσης.

Η ultra-wide QHD Gaming οθόνη (3.440 x 1.440) έχει αναλογία διαστάσεων 21:9 με όγκο χρώματος 100% και χρωματική γκάμα DCI-99,3% για απίστευτη ποιότητα γραφικών, ανεξάρτητα από το παιχνίδι που παίζεται. Αυτό, ενισχύεται από αναλογία στατικής αντίθεσης 1 εκατομμύριο προς ένα, αναδεικνύοντας ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες στην εικόνα, ενώ διαθέτει καμπυλότητα 1800R για τέλεια προβολή.

Ο ενσωματωμένος κόμβος IoT δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν όλες τις συσκευές IoT που είναι ασύρματα συνδεδεμένες στην οθόνη, ενώ η εφαρμογή SmartThings επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν συσκευές IoT σε όλο το σπίτι με ευκολία.

Το Samsung Gaming Hub είναι ενσωματωμένη στην οθόνη Odyssey OLED G8 και η ρυθμιζόμενη βάση ύψους (HAS), καθώς και η ικανότητα για Tilt παρέχουν εργονομική απόδοση.

Για μεγαλύτερη οπτική απόλαυση, η οθόνη είναι εξοπλισμένη με αναβαθμισμένη τεχνολογία CoreSync & Core Lighting+, μία τεχνολογία που υπάρχει ήδη στο χαρτοφυλάκιο Odyssey. Επιπλέον, η Odyssey OLED G8 είναι εξοπλισμένη με θύρες Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) και USB-C για ευέλικτη συνδεσιμότητα, ενώ διαθέτει και στερεοφωνικό ηχείο 5W για καθαρό ήχο.

Τεύχος 123

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ