Skip to main content
24 April 2024 06:55

EV Trend Korea: Λύση φόρτισης EV από την LG Electronics

Η LG Electronics Inc. παρουσίασε στο 2024 EV Trend Korea τις λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, οι οποίες μπορούν να εγκατασταθούν σε κατοικίες, εμπορικούς χώρους και σταθμούς φόρτισης. Από την στιγμή που εισήλθε στην αγορά φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων πέρυσι, είναι η πρώτη φορά που η νοτιοκορεατική εταιρεία εκθέτει ολόκληρη τη σειρά των φορτιστών EV: Έναν φορτιστή 7kW και δύο τύπους γρήγορων φορτιστών με ισχύ 100kW και 200kW.

Για την τριήμερη έκθεση EV, η LG Electronics άνοιξε ένα εκθεσιακό περίπτερο 180 τετραγωνικών μέτρων με ιδέες σχεδιασμού για κατοικία, εμπορικούς χώρους και σταθμούς φόρτισης. Ο φορτιστής 7kW που προσφέρεται για οικιακή χρήση μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση ή σε τοίχο. Η οθόνη 24 ιντσών που είναι τοποθετημένη στους φορτιστές 100kW και 200kW εμφανίζει την κατάσταση φόρτισης και μπορεί να προβάλλει διαφημίσεις για διάφορα θέματα, όπως προωθητικές εκδηλώσεις.

Δεδομένης της υψηλής ανθεκτικότητας των φορτιστών, εξασφαλίζεται σταθερή φόρτιση ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες, όπως σε -25°C ή 40°C.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η LG Electronics άνοιξε το πρώτο εκτός Ν. Κορέας εργοστάσιο φορτιστών EV στο Fort Worth του Τέξας, με ετήσια παραγωγική ικανότητα άνω των 10.000 φορτιστών.

ΤΕΥΧΟΣ 496

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ