Skip to main content
19 October 2022 06:54

Esports οθόνη 24,5″ από την AGON by AOC

Η AGON by AOC παρουσιάζει την AOC GAMING 25G3ZM/BK, μια επίπεδη οθόνη παιχνιδιών 24,5” με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms GtG και 0,5 ms MPRT, ιδανική για σκληροπυρηνικούς παίκτες που αγωνίζονται σε γρήγορους τίτλους e-sports. Χάρη στο Fast VA Panel, η 25G3ZM/BK συνδυάζει υψηλές ταχύτητες καρέ και γρήγορη απόκριση με ζωντανά, βαθιά χρώματα, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή αναλογία αντίθεσης 3000:1.

Με ανάλυση Full HD (1920×1080), η 25G3ZM/BK παράγει ευκρινείς εικόνες με πυκνότητα pixel 90 PPI.

Επιπλέον, καθώς οι σύγχρονες GPU επιβαρύνονται λιγότερο από το Full HD, μπορούν να επιτύχουν πολύ υψηλές ταχύτητες καρέ, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την οθόνη με 240 Hz. Με τη λειτουργία μείωσης θόλωσης κίνησης (MBR), η 25G3ZM/BK επιτυγχάνει MPRT μόλις 0,5 ms, εξαλείφοντας το θόλωμα ή το μουτζούρωμα σε σκηνές που κινούνται γρήγορα. Η υποστήριξη Adaptive-Sync με μεταβλητό εύρος ρυθμού ανανέωσης 48-240 Hz εξασφαλίζει μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς τραύλισμα και σκίσιμο οθόνης. Επιπλέον, η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου της 25G3ZM/BK επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν μια σχεδόν απευθείας οπτική ανατροφοδότηση των ενεργειών τους.

Χάρη στις ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° και τη φωτεινότητα των 300 nits, η 25G3ZM/BK προσφέρει άνετη προβολή σε όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις περιβάλλοντος. Η υποστήριξη της τεχνολογίας Flicker-Free και της ρύθμισης low blue light, βελτιώνουν την εμπειρία θέασης τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας.

Προσφέρει μια ανθεκτική βάση 4 ποδιών με όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα, ενώ διαθέτει εργονομικές ρυθμίσεις ύψους 130 mm, περιστροφής άξονα (κατακόρυφο 90°) αλλά και γενναιόδωρες ρυθμίσεις περιστροφής και κλίσης. Το άνοιγμα διαχείρισης καλωδίων στη βάση βοηθά στην αποσυμφόρηση του γραφείου, ενώ η δυνατότητα τοποθέτησης βάσης VESA και η σχεδίαση χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές καθιστούν την ανάπτυξή της σε ρύθμιση πολλαπλών οθονών αρκετά εύκολη.

Τεύχος 154

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ