Skip to main content
20 November 2023 07:58

ESET: Λανσάρισμα νέας λύσης ασφαλείας

Η ESET, παγκόσμιος ηγέτης στην κυβερνοασφάλεια, ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας πρωτοποριακής και βελτιωμένης λύσης για τους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, η ESET προχώρησε στην ενοποίηση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της για καταναλωτές, καθιερώνοντας τρεις νέες βαθμίδες συνδρομής που παρέχουν ευρεία και αξιόπιστη προστασία της ψηφιακής ζωής μέσω νέων χαρακτηριστικών όπως το Virtual Private Network (VPN – Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) και επεκτάσεις για ασφάλεια και ιδιωτικότητα στο πρόγραμμα περιήγησης (Browser Privacy & Security).

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών για μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει διαισθητική χρήση αυτών των νέων χαρακτηριστικών, η ESET παρουσιάζει τη βελτιωμένη πλατφόρμα ESET HOME, μια πλήρη πλατφόρμα διαχείρισης ασφάλειας. Είναι διαθέσιμη σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα – Windows, macOS, Android και iOS – και περιλαμβάνει ορατότητα στα οικιακά δίκτυα και τις συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές.

Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακής ασφαλείας

Έρευνα μεταξύ των πελατών της ESET έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του ESET HOME αυτοπροσδιορίζονται ως οικιακοί διαχειριστές και είναι αυτοί που φροντίζουν για την ψηφιακή ασφάλεια του σπιτιού τους. Έχουν γνώσεις σε θέματα τεχνολογίας, αλλά δε θέλουν να ξοδεύουν πολύ χρόνο στη διαχείριση των προϊόντων ESET. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών, η ESET εξέλιξε το ESET HOME. Σε αυτή την έκδοση, η διαχείριση των συσκευών, η πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών, η ενεργοποίηση και ανανέωση συνδρομών, η λήψη ή αναβάθμιση λύσεων ασφαλείας και η ενεργοποίηση ισχυρών λειτουργιών όπως η ασφάλεια VPN, η διαχείριση κωδικών πρόσβασης και άλλα αποτελούν απρόσκοπτο μέρος της εμπειρίας του χρήστη.

Για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και να απλοποιήσει τη διαχείριση της πλατφόρμας, η ESET έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής της Γενικής Κατάστασης Προστασίας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν το επίπεδο προστασίας του σπιτιού τους σε μία προβολή. Αυτό συνδυάζει τόσο την κατάσταση εγκυρότητας της συνδρομής του χρήστη όσο και την κατάσταση ασφαλείας των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό σε τρεις κατηγορίες: Προστασία, Απαιτείται Προσοχή και Συναγερμός Ασφαλείας.

Ενισχύοντας την ασφάλεια στο διαδίκτυο: Προσθήκη VPN

Η νέα λειτουργία VPN της ESET προσφέρει στους χρήστες μια ασφαλή εμπειρία στο διαδίκτυο, δημιουργώντας μια ιδιωτική σύνδεση δικτύου που εγγυάται προστασία κατά τη χρήση δημόσιου Wi-Fi και εφαρμόζοντας μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, για να είναι πιο δύσκολος ο εντοπισμός. Κρυπτογραφεί τις διαδικτυακές δραστηριότητες των χρηστών και επιτρέπει απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της απεριόριστης και ιδιωτικής πρόσβασης σε ιστοσελίδες σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση στις τηλεοπτικές εκπομπές και τις ταινίες της χώρας τους ενώ ταξιδεύουν ή να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους υπηρεσίες streaming από διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Προσθέτοντας VPN στο iOS, η ESET ενισχύει την παρουσία της σε αυτή την πλατφόρμα, όπου έχουν ήδη καθιερωθεί το Password Manager και το ESET HOME.

Λύσεις ασφαλείας προσαρμοσμένες στις συσκευές

Το ESET HOME Security ανεβάζει την προστασία των συσκευών σε νέο επίπεδο, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα μια σουίτα αυτόνομων λύσεων προστασίας συσκευών που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες ασφαλείας των χρηστών. Αυτή περιλαμβάνει τα ESET NOD32 Antivirus, ESET Mobile Security για Android, Parental Control για Android και ESET Smart TV Security.

Νέα πακέτα συνδρομών και τα χαρακτηριστικά τους

Με αυτό το λανσάρισμα εισάγονται, επίσης, τρεις βαθμίδες συνδρομής: ESET HOME Security Essential, ESET HOME Security Premium και ESET HOME Security Ultimate. Η τελευταία θα είναι διαθέσιμη μόνο σε Ελλάδα και Μάλτα. Οι βαθμίδες συνδρομής παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία, από το εισαγωγικό επίπεδο προστασίας έως το απόλυτο επίπεδο, καλύπτοντας τις σύνθετες ανάγκες των ατόμων και των νοικοκυριών για προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στην ψηφιακή ζωή.

Τεύχος 396

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ