Skip to main content
14 December 2023 07:46

Epsilon SingularLogic: Βράβευση για το Galaxy Pharma

Ασημένιο βραβείο απέσπασε στα φετινά Bite Awards 2023 το Galaxy Pharma, η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης Φαρμακαποθηκών των Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, μέλη του Ομίλου EPSILON NET.

Η λύση υποστηρίζει ενιαία το σύνολο των επιχειρησιακών αναγκών των φαρμακαποθηκών, ενώ, παράλληλα, παρέχει εξελιγμένα εργαλεία παρακολούθησης και βελτιστοποίησης των εταιρικών διαδικασιών.

Το Galaxy Pharma αποτελεί ένα καινοτόμο σύστημα στην ελληνική αγορά, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κλάδου των Φαρμακαποθηκών. Τη λύση έχουν εμπιστευτεί ήδη πολλές και σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου, όπως οι: Lelos Group, Alfa Pharm, Profarm, Pharma Group, Pharmaservice, Cosmofarm ΣΥ.Φ.Α.Ν., Φαρμακαποθήκη Απ. Παπανικολόπουλος κ.α.

Οι εταιρίες αυτές απολαμβάνουν καθημερινά σημαντικά οφέλη, όπως:

• Fast Entry Τιμολόγηση που μειώνει σημαντικά τους μέσους χρόνους καταχώρησης.

• Tαχύτατη Εκτέλεση Παραγγελιών, μέσα από ένα πανέξυπνο σύστημα αναπαραγγελίας, με αυτόματη δέσμευση αποθέματος κατά την καταχώρηση γραμμής.

• Αυτοματοποίηση της πρότασης αγορών, με αλγόριθμους βελτιστοποίησης διαθέσιμων, βάση παρελθόντων πωλήσεων και διαστάσεων ελλειπτικών και εξαγώγιμων με αυτόματη αναπροσαρμογή τιμών.

• Ενοποίηση πολλαπλών καναλιών παραγγελιοληψίας, σύνδεση με τηλεφωνικά κέντρα, Ecommerce πλατφόρμες και mobile apps.

• Σύγχρονες ροές συλλογής και εκτέλεσης παραγγελιών με το μοναδικό σύστημα που συνδυάζει pick by light με pick to cart στην ίδια ροή, καθώς και ready to run διασύνδεση με τα πλέον εγνωσμένα ρομποτικά συστήματα picking.

• Αυτοματοποιημένα Logistics με ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτέλεσης παραγγελιών και last mile διαδικασιών.

Η λύση αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση του Ομίλου EPSILON NET στην αγορά Φαρμακαποθηκών και Φαρμακείων, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία της Epsilon CSA στην αγορά του Φαρμάκου με την τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία της Epsilon SingularLogic στη δημιουργία, υλοποίηση πολύπλοκων έργων, καθώς και την ανάπτυξη και υποστήριξη σύγχρονων επιχειρησιακών λύσεων λογισμικού. Επιπλέον, διαθέτει όλη την πλούσια λειτουργικότητα της πλατφόρμας Galaxy μαζί με καθετοποιημένη λειτουργικότητα, ειδικά σχεδιασμένη για τις διαδικασίες των Φαρμακαποθηκών.

Τεύχος 414

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ