Skip to main content
21 July 2023 06:46

Epsilon Net: Λύση για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Ο Όμιλος Epsilon Net λανσάρει την αναβαθμισμένη cloud υπηρεσία, για τη διαχείριση των απαιτήσεων που προκύπτουν από το μέτρο του Ψηφιακού Ωραρίου και της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, Epsilon Smart Ergani Advanced.

Πρόκειται για ακόμη μια all-in-one λύση που ενοποιεί τα υποσυστήματα Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης, Διαχείρισης Προσωπικού, στοχεύοντας στο να βάλει τέλος σε ανάγκες για πολλαπλή και αυτόνομη χρήση συστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται σημαντική μείωση τόσο στο οικονομικό κόστος συντήρησης, όσο και στον χρόνο διαχείρισης των νέων δεδομένων που έχουν επέλθει από το ΕΡΓΑΝΗ.

Όπως σημειώνει ο Όμιλος, η λύση Epsilon Smart Ergani έχει ήδη καθιερωθεί στην αγορά και σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων έχοντας ξεπεράσει τις 10.000 εγκαταστάσεις, ενώ το 85% του συνόλου των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην Α’ φάση εφαρμογής του μέτρου έχουν επιλέξει και αξιοποιούν ήδη τις εφαρμογές του Ομίλου για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και την τεχνολογική διασύνδεση με τα πληροφοριακά τους συστήματα υπολογισμού της μισθοδοσίας με το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Τεύχος 332

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ