Skip to main content
19 February 2024 07:45

Epsilon Net: Διάκριση για τη Β. Αναγνώστου

Η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon, κα Βασιλική Αναγνώστου, τιμήθηκε με το βραβείο “𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝 (𝐏𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐒𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫/𝐍𝐆𝐎)” στα 𝐖𝐈𝐓𝐒𝐀’𝐬 𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟑 που διοργανώνονται από τον καταξιωμένο διεθνή οργανισμό World Innovation, Technology and Services Alliance (WITSA).

Πιο συγκεκριμένα, η κα Αναγνώστου διακρίθηκε για τον ηγετικό ρόλο της και την αφοσίωσή της στην ενδυνάμωση των γυναικών στον χώρο της τεχνολογίας και την προώθηση της ισότητας των φύλων στην παγκόσμια βιομηχανία της Πληροφορικής.

Μετά την απονομή των βραβείων η κα Αναγνώστου δήλωσε: «Το βραβείο Women in Tech Award αποτελεί τιμή για εμένα, αλλά κυρίως επιβραβεύει την προσπάθεια συνολικά της Διοικητικής μας Ομάδας για τη δημιουργία και την εξέλιξη ενός δίκαιου για όλους οικοσυστήματος ανάπτυξης. Είμαι ιδιαίτερη περήφανη που αποτελώ μέλος μιας ομάδας που δεσμεύεται για την προώθηση της ισότητας των φύλων. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της Διοικητικής Ομάδας, για άλλη μια φορά το καθένα από τα 1500 και πλέον στελέχη μας, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας».

Τεύχος 451

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ