Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Μαρτίου 2022 06:55

D-LINK M15-3
Mesh Wi-Fi 6 για κάλυψη έως και 500 τ.μ.

Απολαύστε ταχύτητες Wi-Fi 6 νέας γενιάς με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που βελτιστοποιούνται και βελτιώνονται πάντα, για γρήγορη, αποτελεσματική και πλήρη κάλυψη Internet σε κάθε δωμάτιο, που εξαφανίζει όλες τις μαύρες τρύπες και τις διακοπές του Wi-Fi με μία λύση.

Πιο έξυπνο από το μέσο δίκτυό σας Mesh: Με την ενσωματωμένη έξυπνη τεχνολογία συνδεσιμότητας, το M15 διασφαλίζει ότι οι υψηλότερες ταχύτητες παρέχονται πάντα αυτόματα σε εσάς, ώστε να μπορείτε να φορτώνετε ιστότοπους και να παρακολουθείτε video σε σύντομους χρόνους. Το ενσωματωμένο AI Wi-Fi Optimizer σας συνδέει συνεχώς με το καθαρότερο κανάλι Wi-Fi, ενώ το AI Traffic Optimizer δίνει προτεραιότητα στην πιο κρίσιμη χρήση Internet για βέλτιστη εμπειρία και σταθερότητα στο διαδίκτυο.

Φτάνει πιο μακριά από ποτέ: Το Wi-Fi 6 είναι ιδανικό για έξυπνα σπίτια όπου χρειάζεστε άψογη συνδεσιμότητα σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Και παρέχει επίσης ένα ισχυρό δίκτυο που επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να κάνει streaming, online gaming ή να εργάζεται χωρίς να ανησυχείτε για αποθήκευση, διακοπή ή παρεμβολές.

Ένα δίκτυο Mesh στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε: Απολαύστε ένα δίκτυο πλέγματος (Mesh) βελτιστοποιημένο με AI, το οποίο ανιχνεύει αυτόματα τα βέλτιστα κανάλια, ώστε να απολαμβάνετε πάντα το Internet στα καλύτερά του. Και η μοναδική διαμόρφωση δέσμης τεχνητής νοημοσύνης ενισχύει τη συνδεσιμότητα Mesh μεταξύ κάθε κόμβου, για Mesh Wi-Fi σε όλο το σπίτι σας στο οποίο μπορείτε να βασίζεστε.

Πρωτοφανείς ταχύτητες και αποτελεσματικότητα: Αυξήστε τη χωρητικότητα του δικτύου σας έως και 4 φορές με MU-MIMO, OFDMA και BSS Coloring, για να χειρίζεστε περισσότερες συσκευές στο δίκτυο με απίστευτη απόδοση. Τώρα μπορείτε να συνδέσετε έως και 128 συσκευές στο έξυπνο σπίτι σας χωρίς να ανησυχείτε για το δίκτυό σας.

Συνδέστε καλώδιο για ενσύρματη σύνδεση Gigabit: Με την ενσωματωμένη θύρα Gigabit LAN ανά κόμβο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο Ethernet για να απολαύσετε μια αξιόπιστη ενσύρματη σύνδεση και συνδεσιμότητα χωρίς παρεμβολές και χωρίς διακοπές.

Μείνετε συνδεδεμένοι καθώς μετακινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο: Η τεχνολογία Smart Roaming δημιουργεί ένα ενιαίο απρόσκοπτο δίκτυο που διασφαλίζει ότι οι συσκευές σας συνδέονται αυτόματα με το ισχυρότερο δυνατό σήμα, ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή σύνδεση καθώς κινείστε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τυφλά σημεία και τις νεκρές ζώνες.

Εύκολη προσθήκη περισσότερης κάλυψης: Από διαμερίσματα ενός ορόφου έως σπίτια 4 ορόφων και υπόγεια-κήπους, επιπλέον μονάδες EAGLE PRO AI M15 παρέχουν μεγαλύτερη κάλυψη δικτύου Mesh, προσφέροντάς σας απρόσκοπτη κάλυψη υψηλής ταχύτητας στο Internet που θα εξαλείψει τις νεκρές ζώνες Wi-Fi σε αυτές τις δύσκολες περιοχές.

Διασφαλίζει το απόρρητο και την ασφάλειά σας για ηρεμία: Έρχεται με την πιο πρόσφατη Wi-Fi ασφάλεια WPA3 που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της CNSA και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 192-bit, διασφαλίζοντας ότι εσείς και το απόρρητό σας προστατεύεστε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Family-friendly Internet: Δημιουργήστε φιλικό προς την οικογένεια Internet, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του δικτύου σας. Ορίστε σαφή όρια και χρονοδιαγράμματα στο διαδίκτυο, ώστε να έχετε λιγότερα παράπονα και περισσότερο έλεγχο.

  • Πλήρης έλεγχος: Μάθετε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο COVR, δημιουργήστε προγράμματα, ελέγξτε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, επανεκκινήστε το σύστημα χωρίς χέρια.
  • Γονικοί έλεγχοι: Διαχειριστείτε την πρόσβαση στο διαδίκτυο με γονικούς ελέγχους βάσει προφίλ.
  • Wi-Fi guest Zone: Ορίστε τα στοιχεία σύνδεσης των επισκεπτών όταν έχετε επισκέπτες και αποκλείστε τυχόν συσκευές που δεν γνωρίζετε.

Διαχειριστείτε το Wi-Fi σας με ένα πάτημα: Η δωρεάν εφαρμογή EAGLE PRO AI συνοδεύεται από έναν προσωπικό Βοηθό AI που σας στέλνει αναφορές, παρακολουθεί συνεχώς την κυκλοφορία για εσάς και παρέχει βολικές προτάσεις.

Φωνητικός έλεγχος με την Alexa και τον Βοηθό Google: Πάρτε τον έλεγχο του δικτύου σας χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας, με τις συσκευές Amazon Alexa ή Google Home. Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις σχετικά με ενημερώσεις δικτύου, ελέγξτε την κατάσταση ασφαλείας οποιασδήποτε συσκευής και πολλά άλλα.

Πράσινη τεχνολογία που εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας: Ο Target Wake Time (TWT) συμβάλλει αυτόματα στη μείωση της κατανάλωσης μπαταρίας για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, σχεδιάζοντας πότε και πόσο συχνά απαιτούνται μεταφορές. Το TWT στη συνέχεια εξοικονομεί αυτόματα ενέργεια και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε διάρκεια ζωής στις μπαταρίες των συσκευών σας.

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ