Skip to main content
24 November 2023 07:59

D-Link G403 Eagle Pro AI N300: Κατάλληλο για ευρυζωνική σύνδεση

Η λειτουργία ανακατεύθυνσης του ενσωματωμένου εφεδρικού δικτύου LTE/4G σάς επιτρέπει να συνδέεστε και να μοιράζεστε γρήγορες ταχύτητες λήψης LTE/4G έως και 150Mbps από οπουδήποτε, αφήνοντας σας ήσυχο ότι θα παραμένετε πάντα αυτόματα στο διαδίκτυο.

Διαμοιραστείτε το internet του κινητού σας: Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα, να κάνετε ροή πολυμέσων και να στέλνετε SMS. Απλώς τοποθετήστε την κάρτα SIM/USIM και μοιραστείτε τη σύνδεσή σας LTE/4G στο internet μέσω ενός ασφαλούς ασύρματου δικτύου ή οποιασδήποτε από τις τέσσερις θύρες Ethernet. Σχεδιασμένη με γνώμονα μια σταθερή σύνδεση, η υποστήριξη διπλής ζώνης LTE/4G και 3G επιτρέπει την αυτόματη σύνδεση 3G εάν η ισχύς του σήματος LTE/4G μειωθεί, ενώ η πρόσθετη επιλογή Ethernet WAN παρέχει ασφαλή συνδεσιμότητα σε περίπτωση βλάβης είτε της σταθερής είτε της κινητής ευρυζωνικής σας γραμμής.

Γρήγορες ταχύτητες 4G: Συνδεθείτε στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας LTE/4G με γρήγορες ταχύτητες λήψης έως και 150Mbps και ταχύτητες μεταφόρτωσης έως και 50Mbps και απολαύστε μια γρήγορη και σταθερή εμπειρία internet, που σας επιτρέπει να σερφάρετε με ευκολία και να εκτελείτε ροή μουσικής και βίντεο χωρίς buffer.

Λειτουργία Failover, ώστε να παραμένετε πάντα συνδεδεμένοι: Σχεδιασμένος έχοντας κατά νου μια σταθερή σύνδεση δικτύου, ο δρομολογητής θα μεταβεί αυτόματα στο εφεδρικό internet για κινητά όταν το χρειάζεστε περισσότερο, επιτρέποντάς σας να παραμένετε απρόσκοπτα συνδεδεμένοι χωρίς διακοπές και να διατηρήσετε την παραγωγικότητά σας.

Κατασκευασμένο με την πιο πρόσφατη ασφάλεια: Το ενεργό τείχος προστασίας SPI αποτρέπει ανεπιθύμητες διαδικτυακές εισβολές. Και ο δρομολογητής χρησιμοποιεί τόσο την ασύρματη κρυπτογράφηση WPA/WPA2 όσο και την πιο πρόσφατη ασφάλεια WPA3, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε με ασφάλεια τις συνδέσεις LTE/4G ή 3G χωρίς να ανησυχείτε για πρόσβαση στο δίκτυό σας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Family-friendly internet: Δημιουργήστε φιλικό προς την οικογένεια internet, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του δικτύου σας. Ορίστε σαφή όρια και χρονοδιαγράμματα στο διαδίκτυο, ώστε να έχετε λιγότερα παράπονα και περισσότερο έλεγχο.

Πλήρης έλεγχος: Μάθετε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες, δημιουργήστε προγράμματα, ελέγξτε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, επανεκκινήστε το σύστημα χωρίς χέρια.

Γονικοί έλεγχοι: Διαχειριστείτε την πρόσβαση στο διαδίκτυο με γονικούς ελέγχους βάσει προφίλ.

Wi-Fi Guest Zone: Ορίστε τις συνδέσεις επισκεπτών όταν έχετε επισκέπτες και αποκλείστε τυχόν συσκευές που δεν γνωρίζετε.

Διαχειριστείτε το Wi-Fi σας με ένα πάτημα: Η δωρεάν εφαρμογή Eagle Pro AI συνοδεύεται από έναν προσωπικό βοηθό AI, που σας στέλνει αναφορές, παρακολουθεί συνεχώς την κυκλοφορία για εσάς και παρέχει βολικές προτάσεις.

Τεύχος 400

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ