Skip to main content
12 September 2022 06:45

CRETA ELECTRONIX 2022
Για πρώτη φορά έκθεση τεχνολογίας στην Κρήτη

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Η διοργάνωση μιας έκθεσης, όπως η CRETA ELECTRONIX 2022, στο Ηράκλειο Κρήτης, έχει πρωταρχικό σκοπό να αποτελέσει σημείο συνάντησης της τοπικής αγοράς με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, είτε αυτές προέρχονται από την Κρήτη, είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα. Για πρώτη φορά, οι εκατοντάδες τεχνικοί, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι και εγκαταστάτες, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη για να δουν από κοντά τις νέες τάσεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς τους. Πλέον, η έκθεση θα έρθει στον τόπο τους.

Ειδικά για τον σκοπό αυτό, στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκεται ειδικός χώρος Meet and Relax Area, όπου μπορείτε να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού, με συνοδεία καφέ, μπύρας και κρητικών εδεσμάτων.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία LIBRA PRESS και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, SECURITY REPORT, TECHMAIL και NOW. Η CRETA ELECTRONIX διοργανώνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ενώ υποστηρικτές της είναι το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Τεύχος 127

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ