Skip to main content
14 November 2023 07:50

Cosmote: Payzy pro για ΜμΕ

Το επόμενο βήμα κάνει το payzy by COSMOTE μπαίνοντας δυναμικά στον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με το νέο mobile app payzy pro.

Το payzy pro δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να προβληθούν σε χιλιάδες payzy χρήστες και να δημιουργήσουν τα δικά τους cashback, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά τους. Σημαντικά είναι τα οφέλη και για τους χρήστες που μπορούν να πληρώνουν εύκολα με QR code από το κινητό τους και να απολαμβάνουν καθημερινά αποκλειστικές προσφορές. Το payzy pro είναι αρχικά διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας συνεχώς νέους συνεργάτες, ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Σημαντικό όφελος για τις επιχειρήσεις είναι και η άμεση ρευστότητα στα ποσά που εισπράττουν από την αγορά που κάνουν οι χιλιάδες χρήστες του payzy, καθώς το κινητό μετατρέπεται σε «τερματικό» αποδοχής πληρωμών μέσω της τεχνολογίας QR code, βασικό χαρακτηριστικό άλλης μια αλλαγής που φέρνει το payzy. Οι πληρωμές γίνονται μέσα στο κατάστημα στη στιγμή, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Με το payzy pro μια επιχείρηση προβάλλεται δωρεάν στην πελατειακή βάση του payzy, ενώ στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται και η απόλυτη ευελιξία που προσφέρει, καθώς μια επιχείρηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσει, να επεξεργαστεί ή να απενεργοποιήσει το πρόγραμμα επιβράβευσης (cashback) που η ίδια δημιούργησε.

Για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές του, το payzy pro παρέχεται εντελώς δωρεάν για τους δύο πρώτους μήνες. Οι επόμενοι δύο μήνες διατίθενται με 50% έκπτωση και συνδρομή 10€/μήνα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση συμβολαίου.

Ένα ακόμα κίνητρο για μια επιχείρηση να δοκιμάσει το payzy pro είναι ότι δεν χρεώνεται καμία προμήθεια (0%) ανά συναλλαγή για τους 6 πρώτους μήνες.

Τεύχος 392

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ