Skip to main content
1 September 2022 06:53

Apple Pay και Google Pay στο My Vodafone App

To My Vodafone App φέρνει πρώτο τις ενσωματωμένες υπηρεσίες Apple Pay και Google Pay που επιτρέπουν στους συνδρομητές συμβολαίου σταθερής, κινητής και καρτοπρογράμματος να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με μεγάλη ευκολία, αποφεύγοντας την πληκτρολόγηση στοιχείων κάρτας, ενισχύοντας την ασφάλεια των συναλλαγών και κάνοντας τις πληρωμές ακόμη πιο εύκολες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εμφάνιση της επιλογής στο My Vodafone App είναι να έχει προϋπάρξει εγγραφή του πελάτη σε αυτές τις υπηρεσίες. Σε αυτήν την περίπτωση, κατά την πληρωμή του λογαριασμού εμφανίζεται αυτόματα η επιλογή Apple Pay ή Google Pay στους διαθέσιμους τρόπους εξόφλησης.

Ακόμη, μέσω του My Vodafone App οι συνδρομητές μπορούν να ελέγξουν τις παροχές του προγράμματός τους, καθώς και τη χρήση του κινητού ή σταθερού τους, να έχουν πλήρη ενημέρωση για το υπόλοιπο και την ανάλυση του λογαριασμού τους, αλλά και να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους εύκολα και με ασφάλεια.

Επιπλέον, το My Vodafone App περιέχει πληροφορίες για τις προσφορές του προγράμματος Vodafone Thank You, ώστε όλοι να επωφεληθούν από μοναδικές εκπτώσεις και δώρα και δίνει τη δυνατότητα να γίνει αναφορά ενός προβλήματος δικτύου μέσω της υπηρεσίας Εγγύηση Δικτύου, όπως και να δηλωθεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και internet, εξασφαλίζοντας ακόμη πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Τεύχος 120

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ