Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Φεβρουαρίου 2024 06:59

AOC GAMING Q27G4X: Νέα οθόνη από την AGON by AOC

Η AGON by AOC, μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών και αξεσουάρ πληροφορικής παγκοσμίως, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της AOC GAMING προσθέτοντας ένα νέο μοντέλο QHD στη σειρά G4, διάδοχο του βραβευμένου G2.

Η οθόνη AOC GAMING Q27G4X 27 ιντσών (68 εκ.) διαθέτει Fast IPS Panel, υψηλή ευκρίνεια χάρη στην ανάλυση QHD (2560×1440), εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 180 Hz, χρόνο απόκρισης έως 1 ms GtG και Adaptive-Sync. Εμπνευσμένο από το design των stealth αεροσκαφών, η πρόσφατα εισαχθείσα σειρά G4 είναι πιο κομψή από ποτέ. Πετυχαίνοντας τη χρυσή τομή όσον αφορά στο μέγεθος και την ανάλυση, σε μια αναμφίβολα συμφέρουσα προσφορά, η Q27G4X σίγουρα θα προσελκύσει ποικιλία από mainstream και επίδοξους ανταγωνιστικούς gamers και επαγγελματίες. Χάρη στο Fast IPS panel με ακριβή χρώματα και ευρείες γωνίες θέασης, η Q27G4X διαπρέπει και στις καθημερινές εργασίες.

Οι οθόνες μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από πολλά άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή, οπότε η επιλογή μιας ανθεκτικής στον χρόνο, αλλά και ελκυστικής οθόνης, ικανής για οποιαδήποτε εργασία, μελέτη ή τύπο gaming, θα πρέπει να είναι αυτονόητη. Η AOC GAMING Q27G4X είναι ο ιδανικός υποψήφιος, χάρη στο 27″ Fast IPS panel που συνδυάζει υψηλή χρωματική ακρίβεια και κάλυψη μεγάλης γκάμας με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 180 Hz και χαμηλούς χρόνους απόκρισης έως 1 ms GtG. Χάρη στο panel 10-bit, η οθόνη επιτυγχάνει μεγάλη γκάμα αναπαράγοντας 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα.

Πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 400, η Q27G4X μπορεί να λάβει σήμα HDR10 και να αναπαράγει περιεχόμενο HDR, αναβαθμίζοντας τα γραφικά των παιχνιδιών και των βίντεο με επιπλέον φωτεινότητα και έντονα χρώματα. Μεγαλύτερη ευκρίνεια στο κείμενο, καθώς και ευκρινέστερες άκρες και λεπτομέρειες στα παιχνίδια, εξασφαλίζονται χάρη στην πυκνότητα pixel με 109 ppi. Οι τρέχουσες mainstream GPU είναι ήδη σε θέση να επιτύχουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης σε ανάλυση QHD για τα περισσότερα τρέχοντα παιχνίδια, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μια πιο ομαλή εμπειρία gaming από την πρώτη στιγμή. Τα πλούσια και αληθινά χρώματα της Q27G4X θα σας ανταμείψουν όταν παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια, αλλά και όταν παράγετε περιεχόμενο, όπως ήπια επεξεργασία εικόνας/βίντεο ή κατά τη ζωντανή ροή.

Ακριβώς όπως και τα πρόσφατα μοντέλα Full HD 24G4X και 27G4X, το μοντέλο QHD Q27G4X έρχεται επίσης με τον ανανεωμένο σχεδιασμό που θυμίζει ένα αεροσκάφος stealth με ξεχωριστές γραμμές και τριγωνικά σχήματα, για να σπάσει τη μονοτονία της επίπεδης επιφάνειας. Η στήριξη της βάσης είναι ακόμα πιο μικρή σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, απαιτώντας λιγότερο χώρο στο γραφείο και διαθέτοντας άφθονο χώρο στους παίκτες για να μετακινούν το ποντίκι τους με γρήγορες ή και ακανόνιστες κινήσεις όταν αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο esports. Χωρίς φωτεινές χρωματικές πινελιές, η οθόνη ταιριάζει υπέροχα σε πολλές διαφορετικές συσκευές παιχνιδιών.

Ανώτερη εργονομία και συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον: Η οθόνη AOC GAMING Q27G4X αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου στο βιώσιμο και άνετο παιχνίδι. Αυτό το μοντέλο διαθέτει φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία με χάρτινη επένδυση, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Η εργονομική βάση προσφέρει ολοκληρωμένες ρυθμίσεις – ύψους, περιστροφής, κλίσης και προσανατολισμού – εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση για gaming, εργασία ή μελέτη. Η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία LowBlue παρέχουν άνεση στα μάτια για εκτεταμένες συνεδρίες μπροστά από την οθόνη. Επιπλέον, το monitor αυτό υποστηρίζει τοποθέτηση VESA και είναι ιδανική για ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών με τη σχεδίαση 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο. Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού περιλαμβάνονται ενσωματωμένα ηχεία και έξοδος ακουστικών.

Τεύχος 445

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ