Skip to main content
4 July 2023 06:59

Akuvox E18C: Λύση ενδοεπικοινωνίας από την PartnerNET

Το νέο θυροτηλέφωνο Akuvox E18C αποτελεί μία συσκευή αιχμής, η οποία συνδυάζει τη δύναμη της ενδοεπικοινωνίας και τον έλεγχο πρόσβασης, προσφέροντας μία ασφαλή και βολική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, όπως η αναγνώριση προσώπου, οι διπλές κάμερες με τεχνολογία κατά της πλαστογράφησης, το E18C θέτει νέα πρότυπα στον τομέα του έξυπνου ελέγχου πρόσβασης.

Ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα Visible light αναγνώρισης προσώπου. Το Akuvox E18C μπορεί να αναγνωρίσει γρήγορα και με ακρίβεια πρόσωπα, επιτρέποντας χωρίς κανένα εμπόδιο τον έλεγχο πρόσβασης. Η διάρκεια αναγνώρισης προσώπου είναι μικρότερη από 0,2 δευτερόλεπτα ανά χρήστη και το ποσοστό ακρίβειας αναγνώρισης προσώπου είναι άνω του 99,5%!

Για τη βελτίωση των μέτρων ασφαλείας, το Akuvox E18C χρησιμοποιεί διπλές κάμερες με αλγόριθμο κατά της πλαστογράφησης για προστασία από επιθέσεις με φωτογραφίες και βίντεο. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία διασφαλίζει ότι η αναγνώριση γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, αποτρέποντας οποιαδήποτε απόπειρα πρόσβασης. Το E18C μπορεί να αποθηκεύσει έως και 20.000 προφίλ προσώπου και 20.000 διαπιστευτήρια καρτών. Έτσι, το κάνει ιδανικό για εγκατάσταση σε μεγάλης κλίμακας εμπορικά περιβάλλοντα ή κοινότητες.

Η ευελιξία του εκτείνεται πέρα από την αναγνώριση προσώπου, καθώς υποστηρίζει πολλαπλές μεθόδους επαλήθευσης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ κωδικών προσώπου, PIN, καρτών (NFC), Bluetooth Low Energy (BLE) και QR codes για πρόσβαση στις εγκαταστάσεις. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει την ενοποίηση με τα υπάρχοντα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών.

Με τις ενσωματωμένες δυνατότητες επικοινωνίας ήχου και βίντεο, το Akuvox E18C επιτρέπει την άνετη αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες. Είτε πρόκειται για τηλέφωνο IP, κινητά ή Softphone, οι χρήστες μπορούν εύκολα να επικοινωνούν με τους επισκέπτες με ασφάλεια και άνεση. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης αυτόνομη λειτουργία, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα ακόμη και με την απουσία εξωτερικών δικτύων επικοινωνίας.

Η εγκατάσταση και η διαχείριση του Akuvox E18C είναι πολύ εύκολη, χάρη στο web browser-based Interface. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις και να διαχειριστούν τις επιλογές πρόσβασης χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένου λογισμικού ή ειδικής τεχνικής γνώσης. Με αυτόν τον τρόπο απλοποιείται η εγκατάσταση και η συντήρηση, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα με πιστοποίηση IP65, το οποίο εξασφαλίζει προστασία από τη σκόνη και το νερό. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη IPS LCD 7 ιντσών! Η κάμερα WDR 2 megapixel προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας, επιτρέποντας ακριβή αναγνώριση προσώπου σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, υποστηρίζει ανίχνευση παραβίασης, ειδοποιώντας τους διαχειριστές για τυχόν μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες παραβίασης της συσκευής.

Το Akuvox E18C υποστηρίζει 802.3af Power over Ethernet (PoE), εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστή καλωδίωση τροφοδοσίας. Επιπλέον, έχει και υποδοχή 12V DC, παρέχοντας ευελιξία στην εγκατάσταση.

Τα προϊόντα της Akuvox αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ.

Τεύχος 319

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ