Skip to main content
24 April 2024 06:54

Acer Chromebook Plus 514: Νέο compact μοντέλο 14 ιντσών

Η Acer επέκτεινε τη σειρά laptop Chromebook Plus με το Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T), προσφέροντας στους χρήστες ένα μοντέλο compact και ανθεκτικό, που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τις επιδόσεις και με τις δυνατότητες του ChromeOS που υποστηρίζονται από AI.

Με επεξεργαστή Intel® Core™ i3-N305 και άφθονη μνήμη 8GB LPDDR5 RAM, το Acer Chromebook Plus 514 παρέχει διπλάσια ταχύτητα, μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, προσφέροντας ταχύτατη απόδοση και αποτελεσματικό multitasking. Επιπλέον, ο επεξεργαστής προσφέρει διάρκεια χρήσης έως και 11 ώρες.

Η οθόνη Full HD 14 ιντσών του Chromebook διαθέτει τεχνολογία IPS, φωτεινότητα 300 nit και ευρείες γωνίες θέασης, διασφαλίζοντας ότι τα πάντα σε αυτό θα προβάλλονται ολοζώντανα, καθαρά και με ευκρίνεια. Η οθόνη είναι η τέλεια παλέτα για εργαλεία σχεδίασης γραφικών και επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη.

Ο δυνατός συνδυασμός γρήγορου και αξιόπιστου Wi-Fi 6E και εργαλείων τηλεδιάσκεψης του Chromebook Plus 514, καθιστά την επικοινωνία εύκολη και ευχάριστη. Η κάμερα web 1080p διαθέτει Temporal Noise Reduction για ακύρωση θορύβου, καθώς και εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη που βελτιώνουν την ευκρίνεια, τον φωτισμό και το θάμπωμα του φόντου. Η λειτουργία αυτόματης προβολής προσώπου της web κάμερας κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές με βάση τις συνθήκες φωτισμού για πιο κολακευτικές εικόνες. Διαθέτει επίσης φακό Blue Glass για την παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

ΤΕΥΧΟΣ 496

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ